€50

€27

Stappenplan "De ADHD-Leefstijl" [E-book]

Het wetenschappelijk onderbouwde stappenplan om op natuurlijke wijze ADHD-symptomen bij volwassenen en kinderen te verminderen met behulp van voeding en leefstijl.

 • Gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke studies
 • Geschreven door een biobased chemicus
 • Praktische informatie & gemakkelijk toepasbaar
 • Veilige methode voor jong en oud

Bewezen methode

Ontwikkeld door een biobased chemicus op basis van 1000+ wetenschappelijke onderzoeken

Levenslang resultaat

Je kunt deze methode levenslang gebruiken en iedere dag profiteren van de voordelen.

In je eigen tempo

Deze veilige technieken zijn gemakkelijk toe te passen en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Het aantal mensen met ADHD-symptomen neemt explosief toe...

Er werd altijd gedacht dat ADHD genetisch bepaald was, maar nieuwe theorieën wijzen toch in een andere richting. 

De afgelopen decennia neemt het aantal mensen met ADHD-symptomen explosief toe, terwijl onze genen nauwelijks veranderd zijn. 

Er zijn sterke aanwijzingen dat voeding, leefstijl en onze omgeving een grote rol spelen bij het ontwikkelen van ADHD en de ernst van de symptomen. 

Zo bleek uit een onderzoek van de Wageningen Universiteit (WUR) in 2011, dat 63% van de kinderen geen ADHD-symptomen meer vertoonden na het volgen van een specifiek dieet

Dit zijn hoopgevende resultaten, omdat dit aantoont dat je met behulp van voeding en leefstijl ADHD-symptomen kunt verminderen.

Soms zo veel dat het je niet meer belemmert in je dagelijks functioneren.

Even voorstellen...

Mijn naam is Jochum Smid, biobased chemicus en orthomoleculair adviseur. ik help mensen met het verbeteren van hun fysieke en mentale gezondheid met behulp van voeding en leefstijl. 

Het afgelopen jaar heb ik mij volledig gestort op ADHD en hoe je de symptomen effectief kunt verminderen op natuurlijke wijze.De afgelopen jaren is er ongelofelijk veel onderzoek gedaan naar ADHD in relatie tot voeding. 

Deze informatie is echter nog niet bekend bij het grote publiek. Veel van deze wetenschappelijke studies zijn moeilijk te begrijpen als je geen achtergrondkennis hebt of zitten nog achter een hoge betaalmuur.

Daarom heb ik een praktisch stappenplan gemaakt van al deze nieuwe (en oudere studies), waarin jij alles komt te weten over hoe je ADHD-symptomen kunt verminderen met voeding en leefstijl.

  Een kleine greep uit de onderwerpen in het stappenplan... 

   • Welke “ADHD-versterkende stof” we gemiddeld 17 keer te veel binnenkrijgen zonder het te weten & hoe je de inname hiervan gemakkelijk kunt verlagen.
   • Welke mutatie in de genen bij 40% van de mensen voorkomt, waardoor ADHD-symptomen kunnen ontstaan, en hoe je dit kunt oplossen met voeding.
   • Welke 4 soorten voedingsmiddelen (die iedereen eet) een “onbekend” stofje bevatten dat ADHD-symptomen kan verergeren & hoe je deze voedingsmiddelen vermijdt.
   • Welke specifieke vorm van suiker acuut hyperactiviteit, agressie en impulsiviteit kan triggeren en hoe je dit vermijdt.
   • Aan welke stof 84% van de kinderen met ADHD een tekort heeft en hoe je deze snel aanvult met behulp van voeding.
   • Welke schadelijke stoffen in ieder lichaam een grote rol spelen bij het verergeren van ADHD-symptomen en met welke voedingsmiddelen je deze snel kunt verminderen…
   • Welke 12 goedgekeurde E-nummers in verband worden gebracht met verergering van ADHD-symptomen en hoe je deze vermijdt (ze worden vaak onder andere namen verstopt)…
   • Waarom een groot deel van de mensen met ADHD ook last heeft van zijn spijsvertering (darmen/maag) en wat de relatie is met ADHD.
   • Welke veelgebruikte stoffen er in parfums, cosmetica, plastics en luchtverfrissers zitten, die ADHD-symptomen kunnen verergeren en hoe je deze vindt & kunt vermijden…
   • Welke onnatuurlijke stoffen in groenten en fruit sterk in verband worden gebracht met mentale aandoeningen, waaronder ADHD, en hoe jij deze kunt vermijden.
   • Hoe hitte en kou jou kunnen helpen bij het beheersen van ADHD-symptomen en hoe je dit exact moet aanpakken.
   • Welke eeuwenoude techniek in 5 minuten per dag kan helpen bij het verminderen van ADHD-symptomen.
   • Welke zéér populaire Nederlandse snacks ADHD-symptomen kunnen verergeren door een specifieke groep stoffen, die bijna niemand kent…
   • Waarom goed slapen kan helpen bij het verminderen van ADHD en hoe je met één simpele methode tot 200% dieper kunt slapen.
   • En nog veel, veel meer…

  "Dit kun je verwachten als je de ADHD guide vandaag aanschaft..."

  ✅  Je ontvangt (per e-mail) de inzichten uit mijn grootschalige onderzoek, die je eenvoudig en op je eigen tempo zelfstandig kan toepassen.

  👉   Waardoor je zeker weet dat wat je doet ook écht helpt om ADHD-symptomen te verlichten. En dat met zo min mogelijk inspanning en impact op je dagelijks leven.

  ✅  Je komt mentaal steeds beter in balans: rustiger, meer gefocust en minder druk in je hoofd. 

  👉  Hierdoor ben je zelfverzekerder en zal je veel meer rust in je leven gaan ervaren. Zowel fysiek als mentaal.

  ✅  Je weet hoe je ADHD-symptomen op eenvoudige wijze kunt verlichten, zonder dat je heel je leven hoeft om te gooien + je kunt deze informatie levenslang gebruiken

  👉  Hierdoor is het op de lange termijn goed vol te houden en kun je de rest van je leven de voordelen blijven ervaren. 

  ✅  Je verspilt geen onnodige tijd om alles "zelf te uit zoeken" en loopt zo niet het risico dat je aan de verkeerde knoppen gaat draaien.

  👉  Je hebt dus de zekerheid dat je in de kortste tijd en zonder onnodige kosten recht op je doel afgaat: ADHD-symptomen aanpakken.

  "Bestel vandaag met 23 EUR korting"

  €50

  €27

  Pre-order Stappenplan "De ADHD-Leefstijl" [E-book]

  Het wetenschappelijk onderbouwde stappenplan om op natuurlijke wijze ADHD-symptomen bij volwassenen en kinderen te verminderen met behulp van voeding en leefstijl.

  • Gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke studies
  • Geschreven door een biobased chemicus
  • Praktische informatie & gemakkelijk toepasbaar
  • Veilige methoden voor jong en oud

  Veelgestelde vragen

  Vragen over "E-book: De ADHD-leefstijl"

  Als ik nu het stappenplan bestel, wanneer ontvang ik het e-book dan?

  Naar verwachting ontvang je het stappenplan vóór 1 september in je mailbox.

  Is dit stappenplan ook geschikt voor jongere kinderen?

  Ja zeker. Het is veilig voor kinderen en je leer exact wat je kunt doen om ADHD-symptomen bij zowel kinderen als volwassenen te verminderen.

  Ik gebruik medicijnen... Mag ik dit stappenplan toepassen?

  Ja zeker. Het bevat alleen veilige methoden die je kunnen helpen bij het verminderen van ADHD-symptomen. De technieken in dit e-book zouden kunnen bijdragen aan het verminderen van medicijnengebruik. Raadpleeg altijd eerst je huisarts als je de dosering van medicatie wilt aanpassen.

  Wat is er zo bijzonder aan dit stappenplan?

  We gebruiken informatie uit de allernieuwste studies en hebben dit in begrijpelijke taal vertaald naar praktische stappen die iedereen kan toepassen.

  Hoe groot is dit e-book?

  Het e-book is straks in opgemaakt vorm zo'n 75 pagina's. Het is echter zeer praktische informatie en je kunt het geheel in eigen tempo toepassen. Ook is het op een manier geschreven zodat je het scannend kunt lezen en eruit kunt pakken wat voor jou van toepassing is.

  "Bestel vandaag met 23 EUR korting"

  €50

  €27

  Stappenplan "De ADHD-Leefstijl" [E-book]

  Het wetenschappelijk onderbouwde stappenplan om op natuurlijke wijze ADHD-symptomen bij volwassenen en kinderen te verminderen met behulp van voeding en leefstijl.

  • Gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke studies
  • Geschreven door een biobased chemicus
  • Praktische informatie & gemakkelijk toepasbaar
  • Veilige methoden voor jong en oud