Speciaal voor ouders - Ontdek hoe je binnen enkele dagen de concentratie van je kind kunt verbeteren, zodat je kind beter presteert op school.

beter concentreren kun je leren

In mijn Gratis E-book "Beter Concentreren kun je Leren" ontdek jij....

  • Welke voedingsstoffen het concentratievermogen verstoren en welke producten je daarom beter kan vermijden.
  • Hoe bij 65% van de kinderen concentratieproblemen en hyperactiviteit verholpen wordt door simpele eetgewoonten aanpassingen.
  • Hoe je op een eenvoudige manier ervoor zorgt dat je kind 2 keer zo productief huiswerk maakt en hierdoor meer tijd over heeft voor de leuke dingen.
  • Welke twee "onbekende voedingsstoffen" de concentratie van je kind verbeteren en hoe jij er op een "smakelijke manier" voor kunt zorgen dat je kind deze voedingsstoffen binnenkrijgt + 2 recepten.

Jochum, Biobased Chemicus en Orthomoleculair Consultant

"Voeding is de basis voor een goede gezondheid. En dat is logisch, want het menselijk lichaam is opgebouwd uit enkel wat we eten en drinken. Je bent letterlijk wat je eet. Ook het functioneren van het brein is afhankelijk van voeding. Zo is nu bekend dat bij het merendeel van de kinderen, voeding de oorzaak is van concentratieproblemen en hyperactiviteit. Met mijn adviezen wil ik je helpen om de concentratie van je kind te verbeteren, op een natuurlijke manier."