Nooit meer twijfelen of je kind voldoende omega-3 binnen binnenkrijgt, met behulp van mijn natuurlijke frambozen-visolie” die kinderen zo van de lepel innemen, zonder tegenzin.

"Mijn natuurlijke visolie is van superieure kwaliteit, bevat alleen 100% natuurlijke ingrediënten, is getest op 35+ risicofactoren en wordt nu geleverd met 2 waardevolle bonussen."

Bestel nu >>
Meer informatie >>100%

VEILIG TE GEBRUIKEN 🌿
100%

NATUURLIJKE SMAAKSTOFFEN 🌿

300%
MEER OMEGA-3 DAN CAPSULES

"9 van de 10 kinderen krijgen structureel niet genoeg omega-3 binnen, sterker nog… In bepaalde gevallen zelfs 10, 15 of zelfs 25 keer (!!) te weinig."

Als gevolg van het Westerse voedingspatroon is er bij 9 op de 10 kinderen een ernstig tekort aan omega-3 ontstaan.

Normaal gesproken moet je per 1 gram omega-6 die je binnenkrijgt, ongeveer 0.25 tot 1 gram omega-3 binnenkrijgen.

Maar door het eten van bewerkte voeding (broodbeleg, margarine, bakboter, dressings, sauzen, chips, koekjes, snoep, snacks, friet) krijgen wij, en onze kinderen, meer omega-6 binnen dan ooit tevoren.

 

Tel daarbij op dat kinderen minder omega-3 (vette vis) binnen krijgen dan ooit & je kunt je voorstellen dat dit zorgt voor een disbalans.

 

Recente onderzoeken tonen aan dat we 10 tot 25 keer minder omega-3 binnen krijgen dan omega-6.

 

Om dit te compenseren zou je kind minimaal 4 tot 5 keer per week een flinke portie vette vis moeten eten...

 

Daarnaast zorgt meer omega-6 ervoor dat je lichaam minder goed de belangrijke omega-3 vetzuren kan gebruiken.

Wat kun je doen?
omega 3 vloeibaar 2

"Een gezond kinderbrein bestaat voor 50% uit omega-3 en verzadigd vet. En slechts 1.2% uit omega-6...

De omega-3 vetzuren zijn veruit de belangrijkste vetten voor het opgroeiende kinderbrein: Het helpt hersencellen onderling communiceren.

 

Het is betrokken bij alle belangrijke hersenfuncties van het opgroeiende kind: leren, communiceren, concentreren en redeneren.

 

Een gezond kinderbrein bestaat voor 50% uit omega-3 vetzuren en verzadigd vet. En slechts 1.2% uit omega-6.

 

Maar we krijgen 25 keer meer omega-6 binnen dan omega-3… Logisch dat dit voor problemen zorgt.

 

Het is alsof je zand in een draaiende motor gooit: het hoort er niet thuis en verstoort het proces.


Als ouder maak je je druk om het welzijn en de gezondheid van je kind, alleen vinden veel jonge kinderen gezond eten, zoals vette vis, vaak niet zo lekker. 


Laat staan een eetlepel vieze vloeibare visolie, een veel te grote capsule of, de smerigste optie van allemaal: een lepel levertraan.


Bij de meeste kinderen gaat dit er gewoon echt niet in en dat is begrijpelijk. 

 

Omdat dit zo’n groot probleem is en het een enorme impact heeft op kinderen, heb ik een "frambozen-visolie" ontwikkeld, die letterlijk naar frambozen smaakt.

 

Je krijgt bij mijn visolie twee gratis digitale bonussen: het visolie-receptenboek en mijn e-book "herstel de omega balans).

omega 3 vloeibaar

“Mijn unieke visolie bevat in slechts één theelepel

2 keer (!!) de ADH omega-3 & kinderen vinden de frambozensmaak lekker en hebben niets door als je het in een maaltijd verwerkt.” 

Hi, ik ben Jochum.


Als biochemicus begrijp ik waar de vieze smaak van normale visolie vandaan komt en hoe je die kan maskeren met natuurlijke ingrediënten, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. 


Door de superieure kwaliteit van de visolie, bevat slechts één theelepel 2 keer de minimale aanbevolen dagelijkse hoeveelheid omega-3. 


Met een natuurlijk frambozen-extract is de visolie lekker gemaakt en wordt de kwaliteit van de visolie beschermt met behulp van natuurlijke vitamine E. 


Ondanks de lekkere smaak, snap ik dat veel kinderen nog steeds moeite kunnen hebben met de olie-achtige structuur.


Daarom heb ik voor de ouders ook een receptenboek gemaakt, waarin je leert hoe je mijn frambozen-visolie kunt verwerken in voeding, zonder dat je kind het door heeft. 


null

Lees verder >>
foto jochum

"Mijn visolie is 100% veilig voor kinderen, is uitvoerig getest op alle mogelijke verontreinigingen, bevat alléén natuurlijke ingrediënten & wordt gemaakt van verse vis"

Bij de productie van supplementen geldt dat de kwaliteit van de grondstoffen, de kwaliteit van het eindproduct bepaald. 


Daarom gebruiken wij alleen visolie uit echt verse vis (eerste persing) en dus niet uit oudere vis of visafval, zoals bij goedkopere alternatieven.


Daarnaast gebruiken wij alleen kleinere vissoorten zoals ansjovis en sardines.


Bij grotere vissoorten zoals tonijn of zalm, is de kans op verontreiniging van de visolie namelijk vele malen groter.


Deze grotere vissen eten namelijk kleinere vissen, waardoor de verontreinigingen zich opstapelen in de grotere vis.


Het gevolg van verontreiniging is dat er meer zuivering nodig is. Bij iedere zuiveringsstap gaat de kwaliteit achteruit, dus je dat er zo min mogelijk zuivering nodig is. 


Meten is weten. Daarom is deze visolie getest op alle 35 risicofactoren, zodat jij 100% zeker weet dat het veilig te gebruiken is.

Lees verder >>
Bestel nu >>
omega 3 vloeibaar 3

"Beide jongens (8 en 11 jaar) nemen de visolie
bij het ontbijt in en tot mijn verbazing ging dit prima... gewoon van de lepel!" - Femke, geverifieerde klant.

Femke is moeder van 2 kinderen (8 en 11 jaar)

In ons gezin hebben we twee kinderen (2 jongens, 8 en 11 jaar), die in “deze periode” nu veel thuis zijn… We zagen dat onze kinderen wat onrustig werden door het thuis onderwijs. Wat moeite met concentreren en minder regelmaat en rust, door het ontbreken van de vaste schooltijden.   


Op internet las ik de visolie goed is voor de hersenen van kinderen (en volwassenen) dus gingen we op zoek naar een goed middel. 

We kwamen bij Natuurlijk Presteren uit, door wat onderzoek gedaan te hebben. Eerst hebben we de capsules gebruikt, alleen dit kostte te veel moeite en is voor een kind niet prettig. 


Na een prettig en open advies van Jochum hebben we de “frambozen visolie” geprobeerd. Beide jongens nemen de visolie bij het ontbijt in en tot mijn verbazing ging dit prima... gewoon van de lepel! De smaak is prima! Het gaat helemaal zonder problemen, alleen moesten ze even wennen aan de olie qua structuur… het is ten slotte wel veel dikker dan gewone vloeistof. 


Wat mij betreft zijn de grootste voordelen van dit product dat de smaak erg goed is voor kinderen en dat ze het geheel zonder problemen innemen.


Groetjes,

Femke 

De belangrijkste voordelen van mijn frambozen-visolie

check icoon

Slechts één theelepel per dag nodig, zodat het voor je kind gemakkelijker en prettiger is om in te nemen.

Mijn frambozen visolie bevat 890 mg omega-3 (534 mg EPA en 356 mg DHA) per theelepel. Dat is 2 keer de minimale aanbevolen dagelijkse hoeveelheid omega-3 en 3 keer meer dan één visolie capsule.

check icoon

Kinderen vinden de frambozensmaak lekker, waardoor je kind het zo van de lepel inneemt, zonder tegenzin!

Voor de ouders van kinderen die dit niet prettig vinden, heb ik een receptenboek gemaakt waarin je leert hoe je de visolie kunt verwerken in voeding.

check icoon

Alléén visolie uit de eerste persing, zodat het de hoogste kwaliteit heeft en de vissmaak en -geur verwaarloosbaar is.

Visolie uit de eerste persing, kun je vergelijken met een goede kwaliteit extra vierge olijfolie. De “extra vierge” staat letterlijk voor “eerste persing”.

check icoon

We gebruiken alleen wilde, kleinere vissoorten zoals sardines en ansjovis, zodat de verontreinigingen minimaal zijn in de ruwe visolie. 

Doordat de verontreinigingen minimaal zijn in de ruwe visolie, zijn er minder zuiveringsstappen nodig waardoor de kwaliteit beter beschermt blijft.  

check icoon

Bevat alleen 100% natuurlijke ingrediënten, waardoor je zeker weet dat je kind geen chemische troep binnenkrijgt. 

Mijn visolie bevat alleen de natuurlijke triglyceriden en niet de synthetische ethyl-esters, zoals dat bij 85-90% van de visolies wel het geval is. Daarnaast is de olie lekker gemaakt met een 100% natuurlijk frambozen extract.
check icoon

Het is uitvoerig getest op 35+ risicofactoren, zodat jij 100% zeker bent van een veilig, effectief product voor jouw kind. 

Van zware metalen, tot zeldzame gifstoffen en de kwaliteit… We hebben het zekere voor het onzekere genomen en het op meer dan 35 factoren getest. Meten is weten. Ook de verpakking is 100% BPA-vrij.

Dit zeggen andere klanten nog

Gemiddeld een 9.3 uit 1000+ beoordelingen via WebWinkelKeur

Zo tevreden over de visolie van Natuurlijk Presteren!! De visolie smaakt nauwelijks naar vis, waardoor mijn kind het niet eens merkt als ik het door de vla gooi.... haha, Zeer tevreden over de visolie en vind ook de kwaliteit erg goed.

Patricia review
Patricia, 35 jaar. 

De afgelopen jaren veel merken geprobeerd. Jarenlang de visolie van het merk ***** gebruikt en deze had ook een goede smaak. Het was alleen wel erg duur, waardoor ik ben gaan kijken naar alternatieven. De visolie  van Natuurlijk Presteren is net zo lekker, kwalitatief en heeft een veel hogere prijs/kwaliteit. Mijn dochter (14 jaar) krijgt de capsules niet doorgeslikt, dus dit is een ideale oplossing.

Annemijn review
Annemijn, 47 jaar.

Ik ben heel blij met het recepten boekje, maar heb nog niet eens nodig gehad. Mijn zoontje pakt de visolie gewoon zo van de lepel en spoelt het nog weg met een beetje sap... Eerlijk gezegd proef ik zelf nog wel een héél klein beetje vis, maar het overheerst niet. Ik pak het nu zelf ook dagelijks. Top spul!

Wilbert zonder foto review

Wilbert, 39 jaar - zonder foto

"Het verhogen van de inname van omega-3 is een goede eerste stap in het oplossen van het tekort. Met het stappenplan "Herstel de Omega Balans" heb je direct de praktische handvatten om de omega-3/omega-6 balans volledig te herstellen."

"Je ontvangt op dit moment 2 gratis bonussen bij mijn frambozen-visolie"

Naast een hogere inname van omega-3, is het belangrijk om de inname van omega-6 te gaan beperken. Daarom krijg je nu 2 gratis bonussen die je hierbij helpen:


 • Mijn e-book "Herstel Omega Balans" (t.w.v. €14) [digitaal] - Je leert wat het belang is van een gezonde omega-3/omega-6 balans en hoe je deze kunt verbeteren in 8 praktische stappen. Per stap geef ik jou exact aan hoe ik dat dagelijks doe. 
 • Het Receptenboekje "Verstop Visolie in Voeding" (t.w.v. €14) [digitaal] - Tips om visolie op een snelle/gemakkelijke manier te verwerken in de voeding van je kind incl. enkele uitgebreide recepten waarmee je kind variëren.


Beide e-books ontvang je als digitaal bestand, direct in je mailbox na de bestelling. Deze kun je dan zelf printen of bekijken vanaf je computer, telefoon of tablet.

Hoe gebruik je de visolie?
Bestel nu >>
ebooks visolie omega 3

"Zo gebruik je mijn frambozen-visolie..."

In één fles zit 250 ml vloeibare visolie. Per dag gebruik je 1 theelepel. Een theelepel is ongeveer 2.5-3 ml. Met een fles doe je dus 80-100 dagen.


Bijna alle kinderen nemen de visolie gewoon van de lepel in. Mocht je kind dit toch niet prettig vinden, dan kun je de gemakkelijke tips gebruiken uit mijn receptenboekje.

Ik heb nog vragen...
Bestel nu >>
omega 3 vloeibaar 2

Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt!

Extra korting bovenop korting bij 2 of 4 flessen.

4 FLESSEN

- MEESTE VOORDEEL -

incl. verzending en 2 e-books.

€147,-
98,-
natuurlijke visolie 4 flessen
 • De optie met de meeste korting.
 • Inclusief 2 gratis bonussen t.w.v. €28
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden. 
 • Genoeg voor 320 - 400 dagen.
 • Ideaal als je meerdere kinderen hebt of het zelf ook wilt gebruiken.

2 FLESSEN

- MEEST GEKOZEN -

incl. verzending en 2 e-books.

€88,-

49,-
natuurlijke visolie 2 flessen
 • De meest gekozen optie door onze klanten.
 • Inclusief 2 gratis bonussen t.w.v. €28
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden. 
 • Genoeg voor 160 - 200 dagen.

1 FLES

(80 - 100 dagen)

incl. verzending en 2 e-books.

€57.95
35,-
natuurlijke visolie 1 fles
 • Inclusief 2 gratis bonussen t.w.v. €28
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden. 
 • Genoeg v00r 80 - 100 dagen.

HET ANTWOORD OP AL JE VRAGEN

                   

Vragen over de Frambozen Visolie

Hoe weten jullie dat jullie visolie veilig is?

Veiligheid staat bij ons op plaats 1. Wij testen de visolie op alle mogelijke verontreinigingen: Lood, Cadmium, Kwik, Arsenicum, DDT, DDD, DDE, HCB, PCB's, Dioxinen en Furanen.

Daarnaast wordt de kwaliteit streng gecontroleerd. Wij meten o.a. de transvetten, Perioxide, Anisidine en uiteraard de TOTOX-waarden.

Al deze bepalingen vallen ruim binnen de veilige ranges, waardoor mijn klanten verzekerd zijn van een topkwaliteit product.

Hoeveel EPA en DHA zit er in één dagelijkse dosering (een theelepel)?

Een theelepel (3 ml) bevat: 534 mg EPA en 356 mg DHA.

Is de visolie ook geschikt voor volwassenen?

Ja, de visolie is ook perfect voor volwassenen. Gemakkelijk door een smoothie of zo door de yoghurt. Ook voor volwassenen is één theelepel een prima dosering.

Is de visolie die jullie gebruiken duurzaam?

De visolie die wij gebruiken voor dit product wordt duurzaam verkregen en heeft een MSC-keurmerk.

Van welke vissen wordt de visolie gemaakt?

De visolie wordt gemaakt van kleine vissen zoals Ansjovis en Sardines, die op een duurzame manier zijn gevangen.

Gebruiken jullie Ethyl-esters of Triglyceriden?

De visolie bevat uitsluitend omega-3 vetzuren in natuurlijke vorm: de triglyceriden.

Hoeveel dagen kun je met één fles (250 ml) doen?

Je hebt één theelepel per dag, per persoon nodig. Een gemiddelde theelepel is rond de 3 ml, soms iets minder (2.75 ml). Een fles bevat 250 ml, dus je kunt met één fles minimaal 83 dagen doen.

Vanaf welke leeftijd mag deze visolie gebruikt worden?

Deze visolie is door de hoge zuiverheid geschikt voor alle leeftijden.

Is de verpakking van de visolie BPA-vrij?

De verpakking van de visolie is geheel BPA-vrij.

Wat is de meest gekozen aanbieding?

Bij 4 flessen krijg je de hoogste korting in euro's. Ik adviseer je echter om te beginnen met 2 flessen. Zo krijg je wel een flinke korting, maar heb je niet meteen 4 flessen in huis.

Hoelang is de visolie houdbaar?

De visolie is minimaal 1.5 jaar houdbaar & nog langer wanneer het koel bewaard wordt.

Als ik nu bestel… wat krijg ik dan allemaal?

Bij iedere bestelling krijg je nu het receptenboek "Visolie verstoppen in Voeding" (t.w.v. €14) en het e-book "Herstel de Omega Balans" (t.w.v. €14).

Wat is de levertijd?

Als je op werkdagen voor 22:00 besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Vaak heb je het dan al de volgende dag in huis.

                 

Laatste kans op deze aanbieding.

4 FLESSEN

- MEESTE VOORDEEL -

incl. 2 e-books

€147,-
98,-
natuurlijke visolie 4 flessen
 • De optie met de meeste korting.
 • Inclusief 2 gratis bonussen t.w.v. €28
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden. 
 • Genoeg voor 320 - 400 dagen.
 • Ideaal als je meerdere kinderen hebt of het zelf ook wilt gebruiken.

2 FLESSEN

- MEEST GEKOZEN -

incl. 2 e-books

€88,-

49,-
natuurlijke visolie 2 flessen
 • De meest gekozen optie door onze klanten.
 • Inclusief 2 gratis bonussen t.w.v. €28
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden. 
 • Genoeg voor 160 - 200 dagen.

1 FLES

(80 - 100 dagen)

incl. 2 e-books

€57.95
35,-
natuurlijke visolie 1 fles
 • Inclusief 2 gratis bonussen t.w.v. €28
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden. 
 • Genoeg v00r 80 - 100 dagen.