arrow_drop_up arrow_drop_down
Studeerpil: Wat zijn de voordelen?
3 mei 2018 

Studeerpil: Wat zijn de voordelen?

Studeerpil erin, prestaties eruit!

Een studeerpil voor meer focus en concentratie, zou het echt werken? Steeds meer studenten zijn overtuigd van de voordelen die je kan halen uit studie pillen. Ben je zelf nog onbekend met deze producten en vraag je jezelf af: Wat zijn nou de voordelen ervan?

Dan ben je bij ons op het juiste adres! Deze blog geeft jou informatie over alle voordelen van de studie pillen van Natuurlijk Presteren.

Maar eerst…

Wat zijn eigenlijk de verschillen? Bij ons is elke studeerpil ontwikkeld voor een bepaald doel. Eerst moet je jezelf de vraag stellen: Wat wil ik eigenlijk bereiken?

  • Betere concentratie?
  • Minder stress, zodat je productiever wordt?
  • Meer motivatie?
  • Betere leerprestaties?
  • Beter geheugen?

Het is erg belangrijk om goede doelen te stellen. Het behalen van je doelstellingen wordt een stuk makkelijker wanneer je een studeerpil gebruikt, om zo je prestaties flink te boosten!

 

Geef je concentratie een flinke boost met…

Concentratieboost, een 100% natuurlijke studeerpil die jouw concentratie naar ‘the next level’ brengt. Deze studeerpillen zorgen voor een flinke dosis concentratie en focus, zonder dat je jezelf opgejaagd gaat voelen. Door de verhoogde alertheid en het verbeterde concentratievermogen ben je in staat een stuk productiever te werken.

Wanneer je jezelf beter kan concentreren, zul je taken veel sneller en beter kunnen voltooien. Hierdoor werkt je veel efficiënter en kun je veel meer gedaan krijgen in kortere tijd!

Concentratieboost bestaat uit zes krachtige, natuurlijke ingrediënten. De werking van dit product is gebasseerd op recente, wetenschappelijke onderzoeken. Zo bevat het:

🍃 De bekende combinatie: Cafeïne & L-theanine

🍃 Een gepatenteerd zwarte peper extract: Bioperine®

🍃 Een krachtig natuurlijk aminozuur: ALCAR (acetyl-L-Carnitine)

🍃 Het Rozenkruid: Rhodiola Rosea (3% Rosavins, 1% Salidroside)

🍃 Een bijzonder kruid: Ginkgo Biloba (24%, 6% terpenen)

Concentratieboost Bekijk product

 

Boost ook je brein met…

Breinboost, de meest complexe studeerpil van dit moment! Het bevat een krachtige mix van hoogwaardige natuurlijke nootropica. Deze formule ondersteunt de hersenfunctie en is goed voor o.a. concentratievermogen, het geheugen en het leervermogen*. Daarnaast is het goed voor de alertheid en draagt het bij aan het verminderen van vermoeidheid*.

Ook is breinboost een natuurlijk voedingssupplement en bevat het o.a. de volgende ingrediënten:

🍃 Hoogwaardig Bacopa Monnieri extract

🍃 Nu met Panax Ginseng extract

🍃 Bevat de bekende combinatie: Cafeïne & L-theanine

🍃 Hoogwaardig Rhodiola extract (3% Rosavins, 1% Salidroside)

🍃 Actieve vorm van B6: Pyridoxaal-5-fosfaat (P-5-P)

Of ga je toch voor L-Theanine, Omega-3 en Glidkruid?

L-Theanine, Omega-3 en Glidkruid is een super effectieve, bekende combinatie! Daarnaast hebben wij deze formule verbeterd door het toevoegen van Biotine en Vitamine B3. Dit supplementen pakket is goed voor het geheugen, de leerprestaties en het concentratievermogen. Bestel het in onze webshop!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Cookies.