"HET TESTOPLAN"


Verhoog in 11 stappen je testosteronspiegel op een natuurlijke manier m.b.v. voeding en leefstijl.


Meer spiermassa, energieker en lekkerder in je vel.

Dit 11-stappenplan is ontwikkeld door een biochemicus en gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke onderzoeken. 


Tijdelijk incl. 5 GRATIS bonussen t.w.v. €149

Bestellen >>
Meer informatie >>


100%

WETENSCHAPPELIJK GEBASEERD 🌿
100%

NATUURLIJKE METHODE 🌿

100%
EFFECTIEF 🌿

Wat is Testosteron precies?

Testosteron is het natuurlijke hormoon dat ervoor zorgt dat een man zich een man voelt. Zelfverzekerd, een fit uiterlijk en een torenhoge motivatie om te winnen. 


Het verhoogt de aanmaak van spiermassa, stimuleert je stofwisseling en zorgt ervoor dat je bomvol energie zit. 


Het probleem is echter dat tegenwoordig 60% van de mannen een tekort heeft aan dit mannelijke hormoon.


In de afgelopen 30 jaar is de hoeveelheid testosteron van de gemiddelde Westerse man met 26% afgenomen. En dit blijft maar doorgaan...

Lees verder >>

Symptomen

Hoe herken je een tekort?

Als jij je herkent in één of meerdere van deze onderstaande symptomen, kan dit te maken hebben met een te lage of niet optimale testosteronspiegel. 


 1. Weinig spiermassa en spierkracht.
 2. Minimale vooruitgang in de sportschool
 3. Vetopslag rond de heupen en buik.
 4. Veel twijfelen en nauwelijks motivatie
 5. Verminderde prestaties in de slaapkamer
 6. Neerslachtigheid en depressief
 7. Futloos en weinig energie

Een tekort wordt veroorzaakt door de Westerse leefstijl.


Slechte slaapkwaliteit, teveel stress, gebruik van "testosteron killers", de verkeerde voeding, onjuiste training en te weinig bewegen.


Ik heb 8 maanden lang gespendeerd aan het ontwikkelen van een stappenplan, waarmee je op een natuurlijke manier dit probleem kunt aanpakken.

Lees verder >>

Wie ben ik?

Even voorstellen...

Mijn naam is Jochum Smid, ingenieur in de Biobased Chemie & gespecialiseerd in gezonde voeding en natuurlijke voedingssupplementen. 


Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen gezonder te leven, waarbij het gebruik van wetenschap en de natuur centraal staat. 


Een van de belangrijkste factoren voor een gezond mannelijk lichaam is een gezonde testosteronspiegel.


In de wetenschappelijke literatuur is al veel bekend over hoe je op een natuurlijke manier je testosteronspiegel kunt verhogen.  


Alleen ik begrijp ook dat heel veel mensen geen zin hebben om al die honderden (moeilijk leesbare) onderzoeken en artikelen door te lezen. Daarom heb ik daar voor jou gedaan!


De afgelopen 8 maanden heb ik mij volledig gestort op de mannelijke testosteronspiegel en hoe je deze op een natuurlijke manier kunt verhogen met behulp van voeding en levensstijl.


Wat voorafgaand begon als een klein project, is inmiddels uitgegroeid tot een volledig 11-stappenplan dat gebaseerd is op meer dan 1000+ wetenschappelijke onderzoeken.


Dit stappenplan kan jouw leven letterlijk voorgoed veranderen. Ik ben zelfs zo zeker van mijn zaak dat ik een 100% tevredenheidsgarantie geef.


Lees verder >>

Waarom belangrijk?

De voordelen van een gezonde testosteronspiegel.

Sterk lichaam, meer spiermassa en -kracht.

Een verhoging van je testosteron betekent meer spiermassa en spierkracht. Dit zorgt voor een gezonder en fitter uiterlijk en meer zelfvertrouwen. Iedereen wilt toch fitter en sterker worden?

Minder vetmassa en een strakke buik

Met een gezonde testosteronspiegel verhoog je jouw verbranding, wat zorgt voor minder vetmassa en een strakkere buik. Daarnaast verbetert het de regulatie van je bloedsuikerspiegel, waardoor je minder vaak trek hebt in de "verkeerde" voeding. 

Meer zelfvertrouwen, daadkracht en motivatie

De testosteronspiegel is essentieel voor het zelfvertrouwen en motivatie. Met een gezonde testosteronspiegel durf je risico's te nemen en vertrouw je op jezelf. Wat heb je altijd al willen doen, maar heb je nooit gedurfd?

Lekkerder in je vel en vol met energie.

Een lage testosteronspiegel wordt direct in verbrand gebracht met depressie en neerslachtigheid. Met een gezonde testosteronspiegel zit je vol met energie, zit je veel lekkerder in je vel en heb je zin in de dag.

Verbetering gezondheid en minder kans op chronische ziekten.

Een gezonde testosteronspiegel is van levensbelang voor een gezond lichaam: het vermindert de kans op hart- en vaatziekten, diabetes, botontkalking en cognitieve achteruitgang. 

Aantrekkelijker voor vrouwen

Met een verhoogde testosteronspiegel ben je aantrekkelijker voor vrouwen. Dit wordt veroorzaakt door een vrouwelijk oerinstinct waarbij zij onbewust opzoek zijn naar een sterke, vruchtbare man die haar kinderen kan beschermen.

HET TESTOPLAN

In 11 stappen meer testosteron op een  natuurlijke manier. 

Mijn methode (75+ blz) is gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke onderzoeken en omvat alles wat bekend is over het optimaliseren van de testosteronspiegel. Na het volgen van het TESTOPLAN weet je exact:


 • Wat de exacte invloed is van testosteron op je lichaam: van spiermassa tot energieniveau en van cognitie tot gemoedstoestand. 
 • Hoe je met lichaamsbeweging en training je testosteronspiegel verhoogt: we gaan dieper in op de manier van trainen en welke factoren belangrijk zijn voor maximaal resultaat.
 • Welke voedingsmiddelen zorgen voor meer testosteron: we gaan exact in op de soorten nutriënten en wat de directe en indirecte invloed is van macronutriënten.
 • Hoeveel je moet eten voor een optimale testosteronspiegel: we gaan diep in op de calorie-inname en wat het effect is van te veel en te weinig eten op te T-spiegel.
 • Welke "normale" voedingsmiddelen je absoluut moet vermijden: Deze voedingsmiddelen worden in 90% van de gevallen dagelijks tot wekelijks gegeten door de gemiddelde Nederlander.
 • Hoe je met "psychologische trucjes" meer testosteron aanmaakt: Direct toe te passen en maken een enorm verschil voor je lichaam en mindset.
 • Waarom stress een absolute killer is voor je testosteron: we gaan in op allerlei varianten van stress, waaronder ook bepaalde voedingsmiddelen die zorgen voor stress.
 • Welke "guilthy pleasure" naast alcohol ook een testosteronkiller is: ongeveer 75% neemt dit wekelijks.
 • Hoe je grote hormoonverstoorders vindt en vermijdt: Producten die 95% van de mensen dagelijks gebruikt, bevatten hormoonverstoorders en hebben invloed op de testosteronspiegel.
 • Welke supplementen effectief zijn en welke niet: stop met het verspillen van geld aan niet-effectieve en veel te dure supplementen. 

Bestellen >>

Lees verder >>

testosteron verhogen

Het verhaal van Robin - bekend fitness atleet

Meer energie en boek meer vooruitgang in de gym!

Ik ben al jaren bezig met fitness en weet veel over voeding. Via Via kwam ik terecht bij het Testoplan en besloot het gewoon te proberen. Ik heb er geen moment spijt van gehad.


Er staat veel waardevolle informatie in en heb nu in simpele stappen al een enorm verschil kunnen maken. Ik merk het vooral aan mijn energieniveau en mijn resultaten de gym.


Echt een aanrader!!
Lees verder...

Nog meer reviews...

Gemiddeld een 9.3 uit 700+ beoordelingen via WebWinkelKeur

Altijd heel fit geweest, maar merkte de laatste dat ik een buikje begon te krijgen en dat ik steeds vaker moe ben. Via internet veel onderzoek gedaan en zo kwam ik bij een te laag testosteron uit. Ik las veel goede reviews over het testoplan, dus besloot ik deze te kopen, om hier wat aan te doen. Ben er echt heel blij mee. Veel informatie, goed leesbaar en pas het nu al 1 maand toe. Ik merk al een wereld van verschil! Alleen het eten blijft nog lastig... maar dat komt goed. Jullie horen nog van me. als je twijfelt... gewoon doen!

Rayan, 48 jaar - geverifieerde klant.

Het testoplan is echt enorm waardevol voor mij! Echt al heel lang last van vermoeidheid en de kilo's gingen er maar niet af. Met jullie methode heb ik al veel "ongezonde" gewoonten uit mijn leven verbannen en ik merk al echt een groot verschil.. Ik ben er nog niet, maar ik ga er zeker mee door!

Lars, 27 jaar - geverifieerde klant.

Eerlijk gezegd vond ik het plan soms moeilijk te lezen (soms veel moeilijke namen), maar heb veel opgezocht op google. Het is uiteindelijk helemaal goed gekomen en heb alles toegepast. Op dit moment merk ik veel verschil in energie en begint mijn buik platter te worden.... Ook in de sportschool krijg ik hulp en gebruik jullie tips voor rust en intensiteit. Echt een aanrader voor iedere man. Groeten, Barry

Barry, 61 jaar - geverifieerde klant.

BONUS 1 (t.w.v. €47)

"Testosteron supplementen Guide"

Naast voeding en levensstijl kunnen de juiste supplementen ook bijdragen aan een gezonde testosteronspiegel. Wij hebben alle voor je uitgezocht! Je leert in deze guide exact:


 • Wat de meest effectieve supplementen zijn voor meer testosteron
 • Welke supplementen je absoluut niet je niet moet gebruiken.
 • Welke combinatie van supplementen het beste past bij jouw leeftijd.
 • Welke supplementen een torenhoge potentie hebben.
 • Hoe, wanneer en in welke dosering je deze supplementen gebruikt.
 • Hoe je de rest van je leven kunt besparen op testosteron supplementen
 • Welke zeer dure supplementen verkocht worden als "testosteron boosters", maar helemaal NIETS doen voor je testosteron.Lees verder >>

 Bestellen >>

BONUS 2 (t.w.v. €47)

"Meer Spiermassa met Wetenschap"

Een complete guide over spiermassa en de wetenschap achter het opbouwen van spieren. Je leert in 7 stappen hoe je kwalitatieve spiermassa opbouwt en behoudt. In Spiermassa met Wetenschap leer je:

 • Welke soort krachttraining hoort, bij de doelen die jij stelt. 
 • Wat de voordelen zijn van krachttraining naar "spiermassa" en hoe je dit optimaal benut.
 • Welke nutriënten naast eiwitten, koolhydraten en vetten het belangrijk zijn voor spiermassa.
 • Hoe je snel door een "plateau' doorbreekt, zodat je weer vooruitgang ziet.
 • Welke groente de ideale pre-workout is voor meer spiervermogen en
 • Wat de exacte hoeveelheid eiwitten, koolhydraten en vetten is voor jou lichaam en doelen.
 • Welke soorten groenten je beter wel en niet kunt eten.


Lees verder >>

 Bestellen >>

BONUS 3 (t.w.v. €27)

"4 Ongewone Spiermassa Supplementen voor meer resultaat"

Deze supplementen guide bevat 4 ongewone supplementen die je kunnen helpen om meer resultaten te behalen in de sportschool. In deze guide leer je exact:


 • Hoe je deze 4 ongewone supplementen gebruikt 
 • Wat de exacte werking van deze supplementen is
 • Voor wie deze supplementen geschikt zijn
 • Welk bijzonder kruid kan helpen om sterker te worden.
 • Unieke supplementen met een wetenschappelijk bewezen werking op de sportprestaties.
 1. Nee, we gaan het niet hebben over eiwitshakes en BCAA's.
Lees verder

 Bestellen >>

BONUS 4 (t.w.v. €14)

"Mijn 7 Simpele Dagelijkse Gewoonten voor meer Testosteron"

Een praktische guide waarin ik 7 dagelijkse gewoonten toelicht, die ik zelf iedere dag toepas. Je leert in deze guide exact:


 • Welk licht van essentieel belang is voor spiermassa en testosteron
 • Hoe je op een simpele manier minder stress hebt en beter slaapt, waardoor je beter herstelt en meer testosteron aanmaakt. 
 • Hoe ik iedere dag veel groenten eet, zonder dat ik het merk. 
 • Welke "Dagelijkse Hack" op gebied van voeding direct zorgt voor een boost van mijn testosteronspiegel.
Lees verder >>

 Bestellen >>

BONUS 5 (t.w.v. €14)

"Mijn 16 Ongewone Tips om Beter te Slapen binnen 5 dagen"

Kwalitatief goede nachtrust is één van de belangrijkste factoren voor een gezond lichaam, productiviteit, een hoge aanmaak van testosteron en spierherstel. In dit e-book leer je exact:


 • Welke ongewone technieken ik toepas om beter te slapen
 • Welke voeding ervoor kan zorgen dat jij wakker ligt 's nachts (en dan heb ik het niet over cafeïne).
 • Hoe je rustig in je hoofd kan worden voordat je gaat slapen, zodat inslapen sneller gaat. 
 • Waarom luchtkwaliteit en slaaphygiëne zo belangrijk zijn en hoe je dit optimaliseert. 
 • Hoe soldaten in oorlogssituaties het voor elkaar krijgen om te slapen en hoe jij dit ook kunt toepassen.
Ik heb nog vragen.....

 Bestellen >>

Samengevat

Wat ontvang je precies?

 • Het complete TESTOPLAN (75+ blz) t.w.v. €97 [digitaal] - Je leert binnen 11 stappen hoe je op een natuurlijke manier je testosteronspiegel kunt verhogen. Gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke onderzoeken. 
 • De Testosteron Supplementen Guide t.w.v. €47 [digitaal] - Je leert exact welke testosteron supplementen je wel & niet moet gebruiken én in welke dosering. 
 • Meer Spiermassa met Wetenschap Guide t.w.v. €47 [digitaal] - Je leert in 7 stappen hoe je meer spiermassa opbouwt en behoudt op een natuurlijke manier.
 • 4 Ongewone Spiermassa Supplementen voor meer resultaat t.w.v. €27 [digitaal] - Je leert welke hoe je deze 4 Ongewone Supplementen gebruikt en in welke dosering voor meer resultaten.
 • Mijn 7 Simpele Dagelijkse Gewoonten voor Meer Testosteron t.w.v. €14 [digitaal] - Je leert exact wat mijn 7 dagelijkse gewoonten zijn en hoe jij dit ook kunt doen.
 • Mijn 16 ongewone tips om beter te slapen binnen 5 dagen t.w.v. €14 [digitaal] - Je om veel beter te slapen op een natuurlijker manier. Al deze adviezen heb ik zelf getest en geperfectioneerd. 


Je kunt nu AL deze waardevolle producten ontvangen voor slechts een fractie van de normale prijs. Ik heb nog vragen.....

 Bestellen >>

Verhoog je testosteron

Grijp je kans!

€ 97,-

€39

HET TESTOPLAN (incl. 5 bonussen)

Een complete methode waarin je binnen 11 stappen in staat bent om op een natuurlijke manier je testosteronspiegel te verhogen. 


 • Geschikt voor echte mannen.
 • 1000+ wetenschappelijke onderzoeken
 • Samengesteld door biochemicus
 • Incl. 5 bonussen t.w.v. €149
 • Digitaal aangeleverd - nu bestellen is over 10 minuten al beginnen. 

HET ANTWOORD OP AL JE VRAGEN

                                                          

Vragen over het TESTOPLAN

Voor wie is het Testoplan geschikt?

Het testoplan is geschikt voor alle mannen die hun mannelijke hormoon willen verhogen. Een tekort herken je vaak aan de problemen die ik op deze pagina benoemd heb.

Hoeveel tijd kost deze methode?

Deze methode is gemakkelijk toe te passen. Je leert allerlei handige manieren om je mannelijke hormoon te boosten, zonder dat het veel moeite kost. Denk hierbij aan bepaalde manieren van trainen, andere soorten voeding en juist het vermijden van factoren die de aanmaak van het mannelijke hormoon remmen.

Helpt het Testoplan om af te vallen?

Als je meer mannelijke hormoon hebt, ga je meer energie verbruiken. Het stimuleert namelijk je stofwisseling en helpt je spieren opbouwen. Het Testoplan is niet specifiek bedoelt om af te vallen, maar het kan je zeker helpen. Als de informatie uit het plan toepast, ga je zeker op de lange termijn vet verliezen.

Als ik nu bestel... wat krijg ik dan?

Je ontvangt mijn volledige Testoplan inclusief 7 bonussen t.w.v. €187 gratis.

Is het plan moeilijk te lezen?

We hebben het plan zo geschreven dat het voor iedereen te volgen is. Ook als je geen wetenschappelijke achtergrond hebt. Soms zal je misschien wel een woord op zoeken op Google.

Op hoeveel onderzoeken is dit stappenplan gebaseerd?

We hebben in totaal 225 wetenschappelijke onderzoeken gebruikt. Een aanzienlijk deel van deze onderzoeken zijn zogenaamde "meta-analyses". Deze meta analyses zijn gebaseerd op tientallen tot honderden onderzoeken. In totaal is dit stappenplan dus gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke onderzoeken.

Moet je naar de sportschool om dit plan te volgen?

Nee, dat hoeft niet. Je leert allerlei principes van training die je ook thuis kunt toepassen.

Werkt dit plan wel voor mij als ik geen overgewicht heb?

Ja, overgewicht is slechts één van de factoren die zorgen voor een lagere hoeveelheid mannelijk hormoon. In mijn stappenplan leer je ook talloze andere redenen en oorzaken van een tekort en hoe je dit aanpakt.

Kun je "te oud" zijn voor dit stappenplan? En heeft het dan wel zin om te beginnen?

Je bent nooit te oud om aan je gezondheid te werken. We hebben zelfs klanten van 85 jaar en ouder. Met ons stappenplan leer je zelfs op die leeftijd nog vooruitgang te boeken. Het is dus zeker niet te laat om te beginnen, ongeacht je leeftijd.

Ik denk dat ik best gezond eet en voldoende beweeg... maar ik heb toch last van de klachten die jullie benoemen. Kan het Testoplan dan wel helpen?

Ja zeker! Veel soorten voeding worden bestempelt als gezond, maar zijn dit niet. Deze voedingsmiddelen kunnen een negatieve invloed hebben op het mannelijke hormoon.

Daarnaast zijn er toch allerlei factoren die grote invloed hebben op je mannelijke hormoon en ik leer je in mijn testoplan hoe je deze factoren kunt gebruiken om je mannelijke hormoon te boosten.

                                              

100% tevredenheidsgarantie.

€97

€39

HET TESTOPLAN (incl. 5 bonussen)

Een complete methode waarin je binnen 11 stappen in staat bent om op een natuurlijke manier je testosteronspiegel te verhogen.


 • Geschikt voor echte mannen.
 • 1000+ wetenschappelijke onderzoeken
 • Samengesteld door biochemicus
 • Incl. 5 bonussen t.w.v. €149
 • Digitaal aangeleverd - nu bestellen is over 10 minuten al beginnen. 

100% tevredenheidsgarantie!

Ben je op de een of andere manier niet tevreden over dit stappenplan? Stuur ons een e-mailen we gaan het gelijk oplossen.
Het TESTOPLAN is een product van Natuurlijk Presteren

KVK: 67763839
BTW: NL002320609B50


Vragen?

E=mail naar info@natuurlijkpresteren.nl