"Steeds meer mannen hebben last van klachten zoals onzekerheid, neerslachtigheid, moeheid, afname van spiermassa en het ontwikkelen van vrouwelijke kenmerken."

Hierdoor voelen zij zich minder man en komen in een neerwaartse spiraal terecht van meer onzekerheid, stress, nergens zin in hebben, slecht slapen en ongezond leven. En dit verergert het probleem...

Hoe kan dat?


"Herken jij jezelf in 2 of meerdere van deze problemen?"

 1. Ontwikkeling van vrouwelijke kenmerken - De zogenaamde "manboobs" of meer vetopslag rondom de heupen.
 2. Weinig motivatie - Je vindt het moeilijk om ergens mee te beginnen en dit vol te houden zoals sporten, gezond eten of te starten met bedrijf of cursus.
 3. Afname van spiermassa en kracht - Je merkt dat je minder sterk bent geworden en de spiermassa neemt af.
 4. Minder daadkracht en meer onzekerheid: Piekeren, twijfelen en malen… Terwijl je daar voorheen nooit last van had. Je vind het moeilijk om op iemand af te stappen...
 5. Negatieve gedachten en depressie - Steeds vaker heb je momenten of perioden dat je jezelf somber voelt, zonder duidelijke reden... Je trekt jezelf dan terug.
 6. Je hebt nergens zin in - 's ochtends uit bed komen gaat moeizaam, minder zin in sociaal contact en alles kost meer energie dan vroeger.
 7. Meer vetopslag in de buik - het welbekende "bierbuikje" is erg ongezond voor je lichaam.
 8. Minder plezier in de slaapkamer - Je hebt er minder zin in en "het werkt" ook allemaal wat minder goed dan voorheen.
 9. Geheugen- en concentratieproblemen - Soms moet je zoeken naar woorden en heb je veel moeite met focussen. Het voelt alsof je minder “scherp” bent dan voorheen. 


Als jij jezelf herkent in 2 of meer van deze problemen is de kans groot dat je een tekort hebt aan het mannelijke hormoon. 

Waarom te weinig mannelijk hormoon?

"60% van de 35-plussers maakt te weinig van dit mannelijke hormoon aan."

Een te lage aanmaak van het mannelijk hormoon wordt veroorzaakt door:


 1. Gebrek aan bepaalde voedingsstoffen
 2. De verkeerde voeding eten
 3. Te kort of niet diep genoeg slapen
 4. Te weinig lichaamsbeweging
 5. Onjuiste manieren van trainen
 6. Gebruik van hormoonverstorende producten
 7. Altijd (onbewust) gestresst zijn

Schokkend, want het mannelijke hormoon is belangrijk voor zowel de fysieke als mentale gezondheid. Het zorgt ervoor dat je:


 • Fitter en energieker bent
 • Meer zelfvertrouwen en motivatie hebt
 • Lekkerder in je vel zit
 • Meer plezier in de slaapkamer hebt
 • Sterker bent en gespierder ben
 • Gezonder bent en vitaal blijft.

Waarom maak je minder mannelijke hormoon aan, als je ouder wordt?

"Vanaf je 30ste sterven de cellen die dit mannelijk hormoon aanmaken, jaarlijks met 1 tot 2% af."

Je lichaam maakt hierdoor dus steeds minder mannelijk hormoon aan, tenzij... Je weet hoe je deze afnemende capaciteit optimaal kunt benutten.


Met voeding, specifieke nutriënten en kleine aanpassingen aan je leefstijl, kun je op een simpele manier meer mannelijk hormoon aanmaken. Hierdoor:


 • Wordt je langzaam fitter en heb je meer energie.
 • Ben je gemotiveerd om dingen te gaan ondernemen.
 • Kun je de vader, partner, opa of man zijn die je wilt zijn.
 • Slaap je lekkerder en zit je lekkerder in je vel.
 • Heb je meer vertrouwen in jezelf en durf je meer.


"Onbetrouwbare informatie, de verkeerde supplementen en een onjuiste manier van trainen, kunnen het probleem erger maken."

Mijn naam is Jochum, Biobased Chemicus en ik ben gespecialiseerd in voeding en natuurlijke supplementen. 


Het mannelijke hormoon kun je op een simpele, veilige en natuurlijke manier verhogen, als je precies weet wat je moet doen.


Dat kan lastig en gevaarlijk zijn, want bepaalde supplementen, onjuiste informatie en de verkeerde manier van trainen kunnen het probleem verergeren... Als je niet weet wat je doet.


Ook wil je niet héél je leven omgooien, zodat je het op de lange termijn kunt volhouden. 20% van de inspanning, is verantwoordelijk voor 80% van het resultaat.

 

Daarom heb ik een unieke methode ontwikkeld, waarin je leert hoe je op een natuurlijke manier de aanmaak van het mannelijk hormoon verhoogt, met zo min mogelijk inspanning: Het Testoplan

"Het Testoplan is een unieke methode waarin je van A tot Z leert hoe je op een 100% natuurlijke manier het mannelijke hormoon kunt verhogen met kleine, simpele aanpassingen aan voeding & leefstijl"

Deze unieke methode is door mijzelf ontwikkeld (Biochemicus) en is gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke onderzoeken. 


Deze methode leert je in 11 simpele stappen hoe je het mannelijke hormoon op een natuurlijke manier kunt verhogen, zonder gedoe. 


Je hoeft je leven niet compleet om te gooien, maar leert juist hoe je met kleine aanpassingen aan je leefstijl en voedingspatroon snel resultaat kunt boeken. 


Ik ben 8 maanden lang bezig geweest met onderzoeken, lezen en schrijven voor dit Testoplan. Al deze kennis heb ik al voor jou verwerkt in één handig, overzichtelijk stappenplan, waar je vandaag al mee kunt beginnen.


Deze methode heb ik uitgewerkt in een digitaal bestand, die je direct in je mailbox ontvangt na de bestelling. Op dit moment ontvang je nog bonussen t.w.v. €187 helemaal gratis 

"Wat wel en niet werkt, kost maanden tot jaren de tijd. Daarom heb ik alles voor jou uitgezocht, zodat je zeeën van tijd bespaart, geen geld verspilt aan peperdure middelen die niet werken en direct in simpele stappen resultaat kunt boeken, zonder gedoe."

In mijn Testoplan leer je: 


 • Hoe je met behulp van lichaamsbeweging en training het mannelijke hormoon kunt verhogen en wat je juist niet moet doen.
 • Hoe je met voeding het mannelijke hormoon verhoogt en welke soorten gezonde voeding, niet gezond zijn voor je hormoonhuishouding.
 • Welke alledaagse lekkernijen de aanmaak van het mannelijke hormoon verstoren, waardoor je het probleem erger maakt.
 • Hoe je met behulp van mentale hacks je brein voor de gek kunt houden en meer mannelijke hormoon aanmaakt.
 • Welke producten 95% van de mensen dagelijks gebruiken, maar de aanmaak van het mannelijke hormoon sterk verlagen.
 • Welke drie basiselementen je kunt gebruiken voor iedere sport, om het mannelijke hormoon snel te verhogen in je lichaam.
 • Hoe je goedkope supplementen in de juiste dosering kunt gebruiken om je mannelijke hormoon te verhogen.
 • Welke supplementen bewezen effectief zijn en welke peperdure supplementen niet werken en zelfs potentieel gevaarlijk zijn.
 • Hoe het kan dat “altijd druk zijn” ervoor zorgt dat je minder mannelijke hormoon aanmaakt en wat je hier tegen kunt doen.
 • Hoe je het mannelijke hormoon gebruikt om gezonder te worden en wat de invloed van deze stof op je gehele lichaam is. 
 • En nog véél meer...
Bestel direct >>
Lees reviews >>
testosteron verhogen

"Dit is het verhaal van Maikel, 51 jaar"

De afgelopen jaren heb ik best veel problemen gehad. Ik zat niet meer zo lekker in mijn vel: moe, vaak heel negatief (niet depressief) en ik had totaal geen zin meer om te sporten en at eigenlijk steeds ongezonder.

 

Ik merkte namelijk dat ik wat aankwam, minder sterk werd en voelde mezelf hier echt ongemakkelijk bij. Heel mijn leven heb ik namelijk fanatiek aan krachttraining gedaan en ik wist ook wel (deels) dat mijn klachten door een lagere productie van het mannelijk hormoon kwamen.

 

Voorheen dacht ik dat je hier niks aan kunt doen en dat je OF aan de medicijnen moet OF moet accepteren dat je deze klachten hebt en steeds erger gaan worden. Toen ik een review las van het Testoplan op een grote, bekende fitnessblog, viel meteen alles op zijn plek.

 

Op internet is wel wat info te vinden over dit onderwerp, alleen je weet niet meer wat je wel en niet moet geloven. Je wil toch zeker weten dat je het goed doet.

 

Het Testoplan van deze firma bundelt alle wetenschap en adviezen in één gemakkelijk overzicht, waardoor ik snel, grote stappen heb kunnen zetten. Ik dacht dat ik heel gezond leefde, en dat is het volgens mij ook, alleen wat ik dagelijkse deed was niet bevorderlijk voor mijn mannelijke hormonen.


Nu voel ik mij gezonder, ben zelfs wat spiermassa aangekomen en voel mij gewoon weer wat zekerder… Ik ben er nog niet, maar heb nu wel handvatten om verder te gaan. Ook de bonussen over slaap en de supplementen zijn super waardevol trouwens.

 

Al met al een enorm waardevolle methode en ik wil het echt aan alle mannen aanraden die zich herkennen in de problemen. Gelieve mijn achternaam niet vermelden bij de review.

 

Groet,

Maikel

"Dit zijn de belangrijkste voordelen als je vandaag begint met mijn Testoplan."

#1 - Je ontvangt direct compacte info uit 1000+ wetenschappelijke onderzoeken, die je direct op een simpele manier kunt toepassen op je eigen tempo.

Zo weet jij zeker dat hetgeen dat je doet ook écht werkt, en dat je met zo min mogelijk inspanning, het meeste resultaat boekt.

#2 - Je zit veel lekkerder in je vel: energieker, ondernemend, zelfverzekerd, durft meer en twijfelt minder.

Hierdoor durf je dingen te doen die je anders niet zou durven: op een vrouw afstappen, een nieuw project starten. Ook kun je dan meer de man, partner, opa of vriend zijn die je wil zijn. 

#3 - Je weet hoe je het mannelijke hormoon op een simpele manier kunt verhogen, zonder dat je heel je leven hoeft om te gooien. 

Hierdoor kun je het op de lange termijn volhouden en wordt het geen struggle. 

#4 - Je verspilt geen tijd en geld aan onnodige factoren en/of dure supplementen, die toch niet werken en soms zelfs gevaarlijk kunnen zijn.

Zo hoef je geen honderden euro's meer te verspillen aan veel te dure middelen en verspil je geen tijd meer aan factoren die niet werken.

#5 - Je fysieke uiterlijk gaat veranderen: minder vet, meer spiermassa en een opgewekte, energieke uitstraling.

Hierdoor ben je zelfverzekerder en ben je trots op jezelf, omdat je dacht dat dit niet mogelijk was. 

#6 - Je wordt direct gezonder en verminderd de kans op het ontwikkelen van chronische ziekten. 

Een tekort aan het mannelijke hormoon wordt in verband gebracht met chronische ziekten. Door gezonder te leven en de stappen in deze methode toe te passen, kun je de kans op het ontwikkelen van chronische ziekten verminderen.

"Ik heb de hoeveelheid mannelijk hormoon in mijn lichaam binnen 3 maanden bijna verdubbelt, waardoor ik weer een gezond niveau heb." - Rogier van "De krachtige Man Academie"

Altijd heel fit geweest, maar merkte de laatste dat ik een buikje begon te krijgen en dat ik steeds vaker moe ben. Via internet veel onderzoek gedaan en zo kwam ik bij een te laag gehalte mannelijk hormoon uit. Ik las veel goede reviews over het testoplan, dus besloot ik deze te kopen, om hier wat aan te doen. Ben er echt heel blij mee. Veel informatie, goed leesbaar en pas het nu al 1 maand toe. Ik merk al een wereld van verschil! Alleen het eten blijft nog lastig... maar dat komt goed. Jullie horen nog van me. als je twijfelt... gewoon doen!
Rayan, 48 jaar. 

Eerlijk gezegd vond ik het plan soms moeilijk te lezen (soms veel moeilijke namen), maar heb veel opgezocht op google. Het is uiteindelijk helemaal goed gekomen en heb alles toegepast. Op dit moment merk ik veel verschil in energie en begint mijn buik platter te worden.... Ook in de sportschool krijg ik hulp en gebruik jullie tips voor rust en intensiteit. Echt een aanrader voor iedere man. Groeten, Barry.

Barry, 61 jaar. 

Om goed te testen of dit plan ook écht werkt, heb ik mezelf getest voordat ik begon en na 3 maanden nog eens. Mijn mannelijke hormoon was van 562 ng/dL naar 900 ng/dL gegaan. Bijna éen verdubbeling, waardoor ik nu weer een gezond niveau heb. Als het nu niet duidelijk is dat het Testoplan werkt, dan weet ik het ook niet meer.

Rogier - van "De Krachtige Man Academie"

"Ik dacht eigenlijk dat dit product alleen voor wat oudere mannen was (40 en 50+), maar besloot het toch even te proberen en met resultaat: meer energie en meer vooruitgang in de gym". - Robin

Robin - Fitness atleet

Ik weet veel over voeding, krachttraining... Maar in deze methode staat zoveel informatie wat compleet nieuw was voor mij.

Echt perfect, want ik wil geen chemische troep gebruiken en het geheel op natuurlijke basis doen.


Ook chill dat het allemaal op wetenschappelijke basis is, zodat je ook zeker weet dat het effectief is. 

Ik heb mijn mannelijke hormoon niet officieel laten meten, dus ik weet het niet 100% zeker. Maar ik merk het aan alles en het voelt goed!
Bestel nu >>

"Tijdelijk ontvang je 7 digitale bonussen t.w.v. €187 helemaal gratis, als je het Testoplan besteld"

Deze digitale producten zijn overzichtelijk geschreven en je kunt er exact uithalen wat je nodig hebt. Je ontvangt deze na bestelling binnen 10 minuten in je inbox, zodat je direct kunt beginnen.


 • Bonus 1 - "Meer Spiermassa met Wetenschap" (t.w.v. €47) - Je leert in 7 stappen hoe je kwalitatieve spiermassa opbouwt en behoudt, met behulp van de nieuwste wetenschap.
 • Bonus 2 - "Testo-Supplementen Guide" (t.w.v. €47) - Je leert exact welke supplement je wel niet niet moet gebruiken voor het mannelijke hormoon én in welke dosering. 
 • Bonus 3 - "Ongewone Spiermassa Supplementen voor meer resultaat (t.w.v. €27) - Je leert welke ongewone supplementen kunnen helpen om sneller spiermassa op te bouwen. 
 • Bonus 4 - "Mijn dagelijkse Gewoonten voor Meer Mannelijk Hormoon" (t.w.v. €14) - Je leert exact wat ik dagelijks doe om meer mannelijk hormoon aan te maken. 
 • Bonus 5 - "De lekker slapen Leefstijl" (t.w.v. €19) - Goed slapen is essentieel voor het mannelijke hormoon. In deze methode leer je hoe je met aanpassingen aan je leefstijl beter kunt slapen.
 • Bonus 6 - "Beter slapen met Voeding" (t.w.v. €19) - In deze methode leer je wat de invloed van voeding op je nachtrust is en hoe je dit kunt gebruiken om beter te slapen.
 • Bonus 7 - "Stoppen met Piekeren" (t.w.v. €14) - Mentale stress, zoals piekeren, zorgt voor minder mannelijk hormoon. In deze methode leer je hoe je kunt stoppen met piekeren, zodat je meer rust krijgt. 


Even samengevat

 • Met het Testoplan ga je het tekort aan mannelijke hormoon bij de oorzaak aanpakken, geheel op een natuurlijke manier.
 • Je ontvangt de waardevolle informatie uit 1000+ onderzoeken in één gemakkelijk overzicht, die je direct kunt toepassen. 
 • Je hoeft zelf niets uit te zoeken, want ik heb letterlijk alles voor jou gedaan tijdens 8 maanden onderzoek, lezen en schrijven. 
 • Je boekt snel resultaat en de informatie in het Testoplan incl. bonussen kun je heel je leven lang blijven gebruiken. 
 • Je kunt het geheel op eigen tempo doen en alle stappen zijn gemakkelijk toe te passen, zodat je zoveel mogelijk resultaat behaald met zo min mogelijk inspanning. 
 • Je verspilt geen tijd, geld en energie aan manieren die niet werken of peperdure middelen die niet effectief zijn.
 • Je leert exact wat belangrijk is op gebied van voeding, leefstijl en lichaamsbeweging en je leert welke onbekende factoren jouw mannelijke hormoon negatief beïnvloeden.
 • Je ontvangt nu tijdelijk 7 extreem waardevolle bonussen t.w.v. €187 helemaal gratis bij je bestelling. 
 • Alle producten ontvang je direct digitaal, zodat je het vanaf ieder gewenst apparaat kunt bekijken en vandaag nog kunt beginnen.  

null


Ik heb nog vragen.....

 Bestellen >>

Verhoog je testosteron

Méér dan 50% korting + 7 gratis bonussen t.w.v. €187

€ 99,-

€49

HET TESTOPLAN + 7 bonussen

Een unieke methode om het mannelijke hormoon op een natuurlijke manier te verhogen.


 • Gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke onderzoeken
 • Samengesteld door biochemicus
 • Incl. 7 bonussen t.w.v. €187
 • Digitaal aangeleverd - nu bestellen is over 10 minuten al beginnen. 

HET ANTWOORD OP AL JE VRAGEN

                                                                                             

Vragen over het TESTOPLAN

Voor wie is het Testoplan geschikt?

Het testoplan is geschikt voor alle mannen die hun mannelijke hormoon willen verhogen. Een tekort herken je vaak aan de problemen die ik op deze pagina benoemd heb.

Hoeveel tijd kost deze methode?

Deze methode is gemakkelijk toe te passen. Je leert allerlei handige manieren om je mannelijke hormoon te boosten, zonder dat het veel moeite kost. Denk hierbij aan bepaalde manieren van trainen, andere soorten voeding en juist het vermijden van factoren die de aanmaak van het mannelijke hormoon remmen.

Helpt het Testoplan om af te vallen?

Als je meer mannelijke hormoon hebt, ga je meer energie verbruiken. Het stimuleert namelijk je stofwisseling en helpt je spieren opbouwen. Het Testoplan is niet specifiek bedoelt om af te vallen, maar het kan je zeker helpen. Als de informatie uit het plan toepast, ga je zeker op de lange termijn vet verliezen.

Als ik nu bestel... wat krijg ik dan?

Je ontvangt mijn volledige Testoplan inclusief 7 bonussen t.w.v. €187 gratis.

Is het plan moeilijk te lezen?

We hebben het plan zo geschreven dat het voor iedereen te volgen is. Ook als je geen wetenschappelijke achtergrond hebt. Soms zal je misschien wel een woord op zoeken op Google.

Op hoeveel onderzoeken is dit stappenplan gebaseerd?

We hebben in totaal 225 wetenschappelijke onderzoeken gebruikt. Een aanzienlijk deel van deze onderzoeken zijn zogenaamde "meta-analyses". Deze meta analyses zijn gebaseerd op tientallen tot honderden onderzoeken. In totaal is dit stappenplan dus gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke onderzoeken.

Moet je naar de sportschool om dit plan te volgen?

Nee, dat hoeft niet. Je leert allerlei principes van training die je ook thuis kunt toepassen.

Werkt dit plan wel voor mij als ik geen overgewicht heb?

Ja, overgewicht is slechts één van de factoren die zorgen voor een lagere hoeveelheid mannelijk hormoon. In mijn stappenplan leer je ook talloze andere redenen en oorzaken van een tekort en hoe je dit aanpakt.

Kun je "te oud" zijn voor dit stappenplan? En heeft het dan wel zin om te beginnen?

Je bent nooit te oud om aan je gezondheid te werken. We hebben zelfs klanten van 85 jaar en ouder. Met ons stappenplan leer je zelfs op die leeftijd nog vooruitgang te boeken. Het is dus zeker niet te laat om te beginnen, ongeacht je leeftijd.

Ik denk dat ik best gezond eet en voldoende beweeg... maar ik heb toch last van de klachten die jullie benoemen. Kan het Testoplan dan wel helpen?

Ja zeker! Veel soorten voeding worden bestempelt als gezond, maar zijn dit niet. Deze voedingsmiddelen kunnen een negatieve invloed hebben op het mannelijke hormoon.

Daarnaast zijn er toch allerlei factoren die grote invloed hebben op je mannelijke hormoon en ik leer je in mijn testoplan hoe je deze factoren kunt gebruiken om je mannelijke hormoon te boosten.

                                                                     

Méér dan 50% korting + 7 gratis bonussen t.w.v. €187

€97

€49

HET TESTOPLAN + 7 bonussen

Een unieke methode om het mannelijke hormoon op een natuurlijke manier te verhogen.


 • Gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke onderzoeken
 • Samengesteld door biochemicus
 • Incl. 7 bonussen t.w.v. €187
 • Digitaal aangeleverd - nu bestellen is over 10 minuten al beginnen. 
Het TESTOPLAN is een product van Natuurlijk Presteren

KVK: 67763839
BTW: NL002320609B50


Vragen?

E=mail naar info@natuurlijkpresteren.nl

arrow_drop_up arrow_drop_down