Wat zijn goede supplementen voor de concentratie?

Er zijn veel soorten supplementen voor de concentratie op de markt. Als jij jezelf niet goed concentreren heeft dit vaak te maken met een tekort aan bepaalde voedingsstoffen. Supplementen voor de concentratie helpen je bij het ondersteunen van het concentratievermogen.

Supplementen voor de concentratie kun je ook weer onderverdelen in groepen. Zo zijn er supplementen op basis van vitaminen, mineralen, maar ook op basis van kruiden. Veel mensen noemen dit soort supplementen ook wel Nootropics of studiepillen

Op basis van vitaminen

Een heel bekend supplement voor de concentratie is het vitamine B-complex. Studenten, ondernemers en mensen met drukke kantoorbanen gebruiken dit product vaak. Een vitamine B-complex ondersteunt o.a. het concentratievermogen, het geheugen en de leerprestaties. Vitamine B-complex wordt vaak gecombineerd met visolie, om de concentratie te ondersteunen.

Op basis van mineralen

Magnesium en zink zijn beiden goede voor de psychologische functie. Een tekort aan deze mineralen kan ervoor zorgen dat je jezelf soms niet zo goed kunt concentreren. Een groot deel van de Nederlanders heeft een tekort aan magnesium. Het is daarom ook niet zo gek dat veel mensen een magnesium supplement gebruiken om het concentratievermogen te ondersteunen.

Nootropics en Studiepillen

Nootropics zijn supplementen die de cognitieve hersenfuncties ondersteunen. Deze nootropics bestaan vaak uit kruiden, vitaminen en mineralen. Dit soort supplementen is vooral erg populair bij ondernemers, studenten en mensen met drukke kantoorbanen. Het helpt hun bij het ondersteunen van de focus en de leerprestaties!

Onze concentratie supplementen

Wij bij Natuurlijk Presteren hebben veel verschillende concentratie supplementen op voorraad. Zo hebben we een zeer krachtig vitamine B-complex, een goed opneembaar magnesium product en ook de bekende combinatie "L-theanine met Omega-3".

Speciaal voor studenten, ondernemers en harde werkers hebben we ook een product genaamd "ConcentratieBoost" dat je binnen 30 minuten voorziet van een lange, diepe focus. Dit supplement is geheel op natuurlijke basis en wordt inmiddels door duizenden mensen in heel Nederland gebruikt. Klik hier om onze concentratie supplementen te bekijken>>
Reactie plaatsen
Cookies.
arrow_drop_up arrow_drop_down