Boost je testosteronspiegel op natuurlijke wijze in 11 simpele stappen.

Gebaseerd op 1000+ onderzoeken en is gemakkelijk toe te passen in je eigen tempo. 

Bestel direct >>


Bewezen methode

Ontwikkeld door en biochemicus op basis van 1000+ wetenschappelijke onderzoeken

Levenslang resultaat

Je kunt deze methode levenslang gebruiken en blijven genieten van de voordelen.

In je eigen tempo

Deze veilige methode is gemakkelijk toe te passen en is geschikt voor mannen van 18 tot 80 jaar.

Het gaat enorm slecht met de mannelijke testosteronspiegel...

Nieuwe wetenschappelijk onderzoek toont aan dat In de afgelopen
20 jaar de gemiddelde concentratie testosteron met 20% is afgekomen.

En dat is schokkend, want dit hormoon is onmisbaar voor de voortplanting en de gezondheid van het brein, hart- en bloedvaten. Ook speelt een rol bij je stemming, zelfvertrouwen, de spiergroei en helpt het om minder vet op te slaan rond je buik/heupen.

Rond je 35e neemt de aanmaak van testosteron van nature sneller af. Maar door de verkeerde voeding, onjuiste trainingsmethode en onze Westerse leefstijl, gaat dit proces onnatuurlijk snel. Hierdoor hebben steeds meer en meer mannen een tekort aan het mannelijke hormoon... met alle gevolgen van dien.

"Je kunt een tekort aan testosteron herkennen aan deze factoren."

testosteron verhogen
 1. Vrouwelijke kenmerken – vetopslag op de heupen en borst.
 2. Minder motivatie – geen zin om te sporten en alles maar uitstellen.
 3. Onzekerheid en piekeren – overdenken, malen, geen keuze durven maken.
 4. Minder plezier in de slaapkamer – Je hebt er minder zin in.
 5. Afname van spierkracht – Je kan minder tillen dan voorheen.
 6. Moe en neerslachtig - vaak zonder reden.

Als je jezelf herkent in één of meerdere van deze punten, dan kan het zijn dat je te maken hebt met een tekort aan testosteron

Maar geen zorgen, met gemakkelijke stappen kun je dit probleem op een natuurlijke en veilige manier aanpakken. Met behulp van leefstijl, voeding en de juiste manier van lichaamsbeweging.

"60% van de 35-plussers maakt te weinig testosteron aan. Je bent dus niet de enige…"

  Voordat ik verder ga, stel ik mezelf even voor...

Ik ben Jochum Smid, oprichter van Natuurlijk Presteren, biobased chemicus van achtergrond en gespecialiseerd in voeding en supplementen.

Ik help mensen met behulp van voeding, supplementen en leefstijl gezonder te worden en te blijven. Een van die problemen waar we vaak tegen aanlopen is een te lage testosteronspiegel bij mannen.

Als je daar op eigen houtje mee aan de slag wilt, met willekeurige informatie van internet of het slikken van de verkeerde supplementen, kan dat gevaarlijk zijn en het probleem zelfs erger maken.

Daarnaast ben je zelf maandenlang bezig met zoeken en dan nog ga je twijfelen en weet je niet of je wel écht het juiste doet...

Zo kwam ik jaren geleden bij het idee om een veilige, natuurlijke methode te ontwikkelen met wetenschappelijke onderbouwing. Gewoon één simpel digitaal stappenplan, dat je snel en gemakkelijk (in je eigen tempo) toe kunt passen.

Na 8 maanden lang lezen, onderzoeken, schrijven en optimaliseren ben ik tot een 11-stappen methode gekomen, die gemakkelijk toe te passen is en bewezen effectief is. Deze methode noem ik het Testoplan.

  "In het Testoplan leer jij: hoe je op natuurlijke wijze méér testosteron aanmaakt met kleine aanpassingen aan je voedingspatroon, leefstijl en de manier van bewegen."

  • Welke voeding zorgt voor meer testosteron en welke voeding je direct moet gaan vermijden. (blz 35-44)
  • Hoe je met een simpel trucje meer testosteron aanmaakt tijdens het sporten en welke trainingsvormen juist je mannelijke hormoon aantasten (blz. 29-31)
  • Welke lekkernijen 95% van de mannen dagelijks eet en waarom deze juist de testosteronspiegel beschadigen. + hoe te vermijden (blz 48-49)
  • Hoe je met “mentale hacks” je brein voor de gek houdt en daardoor meer testosteron aanmaakt. (blz 46)
  • Welke producten 95% van de mensen dagelijks gebruiken, die de productie van testosteron ernstig afremmen. (blz 50)
  • Welke "manier van trainen" je kunt gebruiken (voor iedere sport), om testosteron snel te verhogen in je lichaam. (blz 30)
  • Welke (goedkope) supplementen de natuurlijke aanmaak van testosteron bevorderen + de exacte dosering per leeftijd. (blz 54-60)
  • Welke peperdure supplementen niet werken en waarom deze zelfs potentieel gevaarlijk zijn + uitleg welke je juist wel kunt gebruiken (blz 61–62)
  • Waarom “altijd druk zijn” en stress ervoor zorgen dat je minder testosteron aanmaakt en wat je hier snel tegen kunt doen. (blz 47)
  • Wat de simpelste manier is om direct tot 20% meer mannelijk hormoon aan te maken (blz 30)
  • Wat de exacte hoeveelheid eiwitten, koolhydraten en vetten is per leeftijd/gewicht voor een maximale aanmaak van testosteron. (blz 44)
  • Hoe je verzorgingsproducten kunt herkennen die de aanmaak van testosteron sterk verminderen + hoe deze te vermijden. (blz 50)
  • Welk "onbekend stofje" jij dagelijks mee in aanraking komt en aanmaak van testosteron sterk verlaagt + hoe je deze kunt vermijden. (blz 50)
  • En nog véél meer...

  Dit zeggen klanten over het Testoplan.

  Super tevreden met dit stappenplan. Alles wat je moet weten over de mannelijke hormoonhuishouding staat erin. Ook de bonus die je erbij krijgt met 52 handige trucjes om direct meer mannelijk hormoon aan te maken is mega waardevol. 

  klant natuurlijk presteren
  Lars - Geverifieerde klant 
  Het Testoplan is prettig geschreven, waardoor iedereen het begrijpt en toe kan passen. Echt een aanrader voor mannen die lekkerder in hun vel willen zitten. 
  Martijn van Jouwpersoonlijkegroei.nl

  Vond het plan soms moeilijk te lezen maar heb veel opgezocht op google. Het is uiteindelijk helemaal goed gekomen en heb alles geprobeerd. Op dit moment merk ik veel verschil in energie en begint mijn buik platter te worden.... Ook in de sportschool krijg ik hulp en gebruik jullie tips voor de rust en intensiteit. Echt SUPER blij met deze tips!!!

  Barry - Geverifieerde klant

  "Dit kun je de aankomende tijd verwachten als je vandaag start met het Testoplan."

  ✅  Je ontvangt direct (per e-mail) de inzichten uit mijn grootschalige onderzoek, die je eenvoudig en op je eigen tempo zelfstandig kan toepassen.

  👉   Waardoor je zeker weet dat wat je doet ook écht bijdraagt aan een gezonde testosteronspiegel. En dat met zo min mogelijk inspanning en impact op je dagelijks leven.

  ✅  Je zit steeds lekkerder in je vel: energieker, ondernemend en zelfverzekerder  waardoor je meer durft en minder twijfelt.

  👉  Hierdoor durf je dingen te doen die je anders niet zou durven: op een vrouw afstappen, een nieuw project starten. Ook kun je dan meer de man, partner, opa of vriend zijn die je wilt zijn. 

  ✅  Je weet hoe je testosteron op een simpele manier verhoogd, zonder dat je heel je leven hoeft om te gooien + je kunt deze informatie levenslang gebruiken

  👉  Hierdoor is het op de lange termijn goed vol te houden. 

  ✅  Je verspilt met de gratis meegeleverde supplementen gids geen tijd en geld aan zinloze en potentieel gevaarlijke middelen.

  👉  Je hebt dus de zekerheid dat je in de kortste tijd en zonder onnodige kosten recht op je doel afgaat: een verhoogde aanmaak van testosteron.

  ✅  Je fysieke uiterlijk verandert: minder vet, meer spiermassa en een opgewekte, energieke uitstraling.

  👉  Waardoor je je zelfverzekerder voelt en terecht trots op jezelf bent omdat je eerst (nu) misschien niet dacht dat dit mogelijk was. 

  ✅  Je gaat jezelf steeds gezonder en fitter voelen en 

  👉  Een tekort aan testosteron is zeer slecht voor de gezondheid. Dit kun je eenvoudig tegen gaan met het Testoplan.

  "Het fijne aan het Testoplan is dat je je leven niet hoeft om te gooien, maar dat het snel en simpel toe te passen is"

  Heiko van droogtrainers.nl

  Het Testoplan is écht een aanrader (zeker voor deze belachelijk lage prijs). Het is ook door een biochemicus ontwikkeld. Een geruststellende gedachte bij een product dat voor duurzaam resultaat gaat. Het heeft mij niet alleen geholpen om testosteronspiegel te verhogen, maar helpt ook om de algemene gezondheid te optimaliseren. Echt een top product om de kwaliteit van leven te verbeteren. 

  Robin - Fitness model 

  Ik al veel over voeding en krachttraining... Maar in deze methode staat zoveel informatie wat compleet nieuw was voor mij. Echt perfect, want ik wil het geheel op natuurlijke basis doen.

  Ik merk het voornamelijk aan mijn energieniveau en weet nu exact welke voeding ik moet vermijden en welke juist goed voor me zijn. Echt een game-changer en zie nu ook de eerste resultaten in de gym. 

  Bestel direct >>

  "Je ontvangt nu tijdelijk 2 gratis bonussen (t.w.v. 74 EUR) gratis bij bestelling van het Testoplan"

  Bonus 1 - "53 dagelijkse gewoonten voor meer testosteron" (€37)

  Ik geef je 53 super simpele en direct toepasbare do’s en dont’s op gebied van voeding, training, mindset, leefstijl, en omgevingsfactoren. Door alleen al een aantal van de dont’s niet meer te doen, behaal je binnen enkele dagen al resultaat.

  Wist je bijvoorbeeld dat drop een KILLER is voor het mannelijke hormoon? En dat langdurige cardio zoals hardlopen of wielrennen ook het mannelijk hormoon verlagen?

  Als je alleen al 4 van de 53 dagelijkse gewoonten implementeert verhoog je jouw testosteron gegarandeerd. 

  • Je ontvangt dit als digitaal product, direct in je mailbox. 
  • Je kunt deze informatie vanavond nog toepassen. 
  • Binnen enkele dagen meer mannelijk hormoon.

  Bonus 2 - "De Testo Supplementen Guide" (€37)

  Supplementen die invloed hebben op hormonen kunnen in sommige situaties gevaarlijk zijn als je niet weet wat je doet. Vaak kunnen ze zelfs de problemen erger maken, als je het verkeerd gebruikt. 

  In deze guide leggen we je exact uit welke veilige supplementen goed werken en welke je direct moet vermijden. Ook geven we je de exacte doseringen per leeftijd en laten we je zien hoe je de rest van je leven kunt besparen op supplementen.

  • Wetenschappelijk onderbouwde informatie
  • De ideale doseringen van veilige supplementen
  • Geschikt voor alle mannen vanaf 18 jaar

  "Ik heb nog even alles voor je op een rijtje gezet."

  • Met het Testoplan ga je het tekort aan testosteron bij de oorzaak aanpakken, geheel op een natuurlijke manier.

  • Je ontvangt de waardevolle informatie uit 1000+ onderzoeken in één gemakkelijk overzicht, die je direct kunt toepassen. 

  • Je hoeft zelf niets uit te zoeken, want ik heb letterlijk alles voor jou gedaan tijdens 8 maanden onderzoek, lezen en schrijven. 

  • Je boekt snel resultaat en de informatie in het Testoplan incl. bonussen kun je heel je leven lang blijven gebruiken. 

  • Je kunt het geheel op eigen tempo doen en alle stappen zijn gemakkelijk toe te passen, zodat je zoveel mogelijk resultaat behaald met zo min mogelijk inspanning. 

  • Je verspilt geen tijd, geld en energie aan manieren die niet werken of peperdure middelen die niet effectief zijn en potentieel gevaarlijk zijn.

  • Je leert exact wat belangrijk is op gebied van voeding, leefstijl en lichaamsbeweging en je leert welke onbekende factoren jouw testosteron negatief beïnvloeden.

  • Je kunt deze informatie levenslang gebruiken én toepassen, waardoor je honderden euro's bespaart aan te dure supplementen. 

  • Je ontvangt nu tijdelijk 2 toffe praktische bonussen t.w.v. €74 helemaal gratis bij je bestelling. 

  • Alle producten ontvang je direct digitaal, zodat je het vanaf ieder gewenst apparaat kunt bekijken en vandaag nog kunt beginnen. 

  "Je ontvangt 50 EUR extra korting + 2 gratis bonussen t.w.v 74 EUR als je vandaag bestelt"

  €98

  €49,-

  Het Testoplan - Boost je testosteron met wetenschap. 

  Leer hoe jij op een natuurlijke en veilige manier testosteron kunt verhogen, waardoor jij je meer man voelt en uitstraalt. 
  • incl. "53 Daily Habits Voor Meer Testosteron" t.w.v. €37 (GRATIS)
  • incl. "De Testosteron Supplementen Guide" t.w.v. €37 (GRATIS)
  • Ontwikkeld door een Biobased Chemicus
  • Gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke onderzoeken

  Veelgestelde vragen

  Vragen over het TESTOPLAN

  Voor wie is het Testoplan geschikt?

  Het testoplan is geschikt voor alle mannen die hun mannelijke hormoon willen verhogen. Een tekort herken je vaak aan de problemen die ik op deze pagina benoemd heb.

  Hoeveel tijd kost deze methode?

  Deze methode is gemakkelijk toe te passen. Je leert allerlei handige manieren om je mannelijke hormoon te boosten, zonder dat het veel moeite kost. Denk hierbij aan bepaalde manieren van trainen, andere soorten voeding en juist het vermijden van factoren die de aanmaak van het mannelijke hormoon remmen.

  Helpt het Testoplan om af te vallen?

  Als je meer mannelijke hormoon hebt, ga je meer energie verbruiken. Het stimuleert namelijk je stofwisseling en helpt je spieren opbouwen. Het Testoplan is niet specifiek bedoelt om af te vallen, maar het kan je zeker helpen. Als de informatie uit het plan toepast, ga je zeker op de lange termijn vet verliezen.

  Als ik nu bestel... wat krijg ik dan?

  Je ontvangt mijn volledige Testoplan inclusief de bonussen die vermeld staan op deze pagina.

  Is het plan moeilijk te lezen?

  We hebben het plan zo geschreven dat het voor iedereen te volgen is. Ook als je geen wetenschappelijke achtergrond hebt. Soms zal je misschien wel een woord op zoeken op Google.

  Op hoeveel onderzoeken is dit stappenplan gebaseerd?

  We hebben in totaal 225 wetenschappelijke onderzoeken gebruikt. Een aanzienlijk deel van deze onderzoeken zijn zogenaamde "meta-analyses". Deze meta analyses zijn gebaseerd op tientallen tot honderden onderzoeken. In totaal is dit stappenplan dus gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke onderzoeken.

  Moet je naar de sportschool om dit plan te volgen?

  Nee, dat hoeft niet. Je leert allerlei principes van training die je ook thuis kunt toepassen.

  Werkt dit plan wel voor mij als ik geen overgewicht heb?

  Ja, overgewicht is slechts één van de factoren die zorgen voor een lagere hoeveelheid mannelijk hormoon. In mijn stappenplan leer je ook talloze andere redenen en oorzaken van een tekort en hoe je dit aanpakt.

  Kun je "te oud" zijn voor dit stappenplan? En heeft het dan wel zin om te beginnen?

  Je bent nooit te oud om aan je gezondheid te werken. We hebben zelfs klanten van 85 jaar en ouder. Met ons stappenplan leer je zelfs op die leeftijd nog vooruitgang te boeken. Het is dus zeker niet te laat om te beginnen, ongeacht je leeftijd.

  Ik denk dat ik best gezond eet en voldoende beweeg... maar ik heb toch last van de klachten die jullie benoemen. Kan het Testoplan dan wel helpen?

  Ja zeker! Veel soorten voeding worden bestempelt als gezond, maar zijn dit niet. Deze voedingsmiddelen kunnen een negatieve invloed hebben op het mannelijke hormoon.

  Daarnaast zijn er toch allerlei factoren die grote invloed hebben op je mannelijke hormoon en ik leer je in mijn testoplan hoe je deze factoren kunt gebruiken om je mannelijke hormoon te boosten.

  €98

  €49,-

  Het Testoplan - Boost je testosteron met wetenschap. 

  Leer hoe jij op een natuurlijke en veilige manier testosteron kunt verhogen, waardoor jij je meer man voelt en uitstraalt. 
  • incl. "53 Daily Habits Voor Meer Testosteron" t.w.v. €37 (GRATIS)
  • incl. "De Testosteron Supplementen Guide" t.w.v. €37 (GRATIS)
  • Ontwikkeld door een Biobased Chemicus
  • Gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke onderzoeken