Natuurlijk Presteren

Ontstaan uit passie en eigen behoefte.

Het verhaal achter Natuurlijk Presteren

Even voorstellen

Ik ben Jochum Smid, ingenieur in de biochemie en oprichter van Natuurlijk Presteren. Ik heb een grote passie voor wetenschap, voeding en biohacking.


Daarnaast ben ik een echte boekenworm en constant op zoek de nieuwste onderzoeken over natuurlijke stoffen die bij kunnen dragen aan de gezondheid en prestaties op allerlei vlakken.


Natuurlijk Presteren is ontstaan tijdens mijn studietijd. Veel medestudenten gebruikte illegale middelen om zichzelf langer te kunnen concentreren.


Ik bedacht een natuurlijk, veilig alternatief voor dit soort middelen en verkocht dit via een simpele webshop.


Al snel had ik honderden klanten door heel Nederland en België.


Mensen waren enthousiast, werden écht geholpen en dit gaf mij de energie om dit voort te zetten.


Inmiddels hebben we meer dan 20 producten en blijven we doorgaan met het ontwikkelen en selecteren van de allerbeste producten.


Ik hoop op deze manier een steentje bij te kunnen dragen aan jouw gezondheid. Dat is tenslotte je meest waarde volle bezit. 

Natuurlijk Presteren

RTL kwam in 2018 al bij ons op bezoek.

Mijn missie

Meer dan 10 miljoen mensen in Nederland gebruikt synthetische medicijnen met talloze ernstige bijwerkingen. Dat is méér dan de helft van alle mensen in ons mooie land. Laat dat even bezinken...


Al die chemische troep wordt gebruikt om symptomen te bestrijden, terwijl de oorzaak niet wordt aangepakt: verkeerde voeding, inactiviteit en tekorten aan vitaminen en mineralen.


Dweilen met de kraan open.


Ik hoop mensen te helpen en inspireren om gezonder te gaan leven. Dit doe ik door waardevolle informatie te delen en mensen bewust te maken van de kracht van de natuur.


Als ik iedere dag één iemand kan helpen om gezonder te worden, is mijn dag alweer goed. 

multi premium mei

Onze gelukkige klanten aan het woord...

Het werkt echt!

Ik gebruik de Serobooster nu ongeveer 3 maanden en was in het begin erg sceptisch. Na 10 jaar allerlei troep gebruikt te hebben, besloot ik om natuurlijke middelen te gaan proberen.

 

De eerste maand merkte ik (eerlijk gezegd) niet zo veel... Maar tot mijn verbazing merkte ik dat het steeds beter begon te werken. Ik slaap tegenwoordig ook veel lekkerder lijkt wel en het is voor mij écht een geschenk uit de hemel.

 

Ik kan dit product zeker aan iedereen aanraden. Wellicht zal het bij de een beter werken dan bij de ander, maar het is het proberen waard. Een zeer tevreden klant hier dus!”

Sofie B. serobooster serotonine booster review

Sofie B. - Geverifieerde klant.

Ik ben al jaren klant bij Natuurlijk Presteren en gebruik dit natuurlijke slaapmiddel nu meer dan 2 jaar. 


Wat ik vooral merk is dat ik sneller in slaap val en dat ik ook wat rustiger slaap... Het werkt echt heel goed!


Ik vind het een top product en wil het iedereen aanraden. Wellicht dat het bij de een iets beter werkt dan de ander, maar het is het proberen waard. "

Annemarie S. review natuurlijk slaapmiddel 3

Annemarie S. - Geverifieerde klant

Ik heb al heel lang van alles geprobeerd... van chemische troep tot allerlei natuurlijke middeltjes. Niets leek te werken.. 


Tegenwoordig neem ik iedere ochtend een capsule SeroBooster en ik merk echt dat het goed is voor mijn humeur en stemming. 


Iedere ochtend ga ik met een prettig en uitgerust gevoel naar mijn werk, wat echt heel fijn is. Daarom wil ik dit product écht aan iedereen aan aanraden

mike serotonine booster

Mike K. - Geverifieerde klant.

Bekijk onze natuurlijke middelen op de webshop!