arrow_drop_up arrow_drop_down
Natuurlijk Presteren

Over Natuurlijk Presteren

Dé specialist op het gebied van natuurlijke voedingssupplementen

Even voorstellen

Ik ben Jochum Smid, diplomeerd biologisch-gebasseerd Chemicus en eigenaar van Natuurlijk Presteren. Ik heb een passie voor gezonde voeding en natuurlijke voedingssupplementen. Daarnaast ben ik een echte boekenworm, en ben constant bezig met een zoektocht naar nieuwe, natuurlijke ingrediënten die bij kunnen dragen aan een verbeterde gezondheid, zonder chemische troep.


Natuurlijk Presteren is ontstaan tijdens mijn studietijd. Veel medestudenten gebruikte illegale middelen (!!) om zichzelf langer te kunnen concentreren. Ik bedacht een natuurlijk, veilig alternatief voor dit soort middelen (Concentratieboost) en verkocht dit via een simpele webshop. Al snel had ik honderden klanten door heel Nederland. 

Ik ontving talloze positieve reacties van studenten, ondernemers en harde werkers. Dat gaf mij enorm veel energie om verder te gaan en ook andere producten te gaan ontwikkelen. Inmiddels hebben wij 20+ producten en blijven we bezig met ontwikkelen en selecteren van de allerbeste producten!  Het mooiste van alles vind ik nog dat wij zóveel mensen kunnen helpen om gezonder en bewuster te leven! :-)

Natuurlijk Presteren

RTL kwam bij ons op bezoek!

Onze  MISSIE

Inmiddels hebben wij duizenden mensen geholpen aan een gezondere levensstijl. We willen dit voortzetten om uiteindelijk zoveel mogelijk mensen binnen Nederland & België bewuster om te laten gaan met voeding en meer gebruik te laten maken van natuurlijke voedingssupplementen in plaats van medicijnen.


Enorm veel mensen grijpen namelijk snel naar zware medicijnen, terwijl dit vaak niet de allerbeste oplossing is. Vaak bestrijden medicijnen enkel de symptomen van een probleem, en niet de oorzaak.


Natuurlijke voedingssupplementen pakken in veel gevallen het probleem bij de oorzaak aan waardoor al die chemische troep vaak niet meer nodig is. Denk hierbij aan mensen die zware slaappillen gebruiken, wanneer zij even niet lekker kunnen slapen óf studenten en ondernemers die illegaal medicijnen gebruiken om zichzelf langer te kunnen concentreren. 


Ben je benieuwd naar wat wij doen? Bekijk dan even onze blog of bezoek onze webshop

Natuurlijk Presteren

Wat klanten over ons zeggen

Ik kan iedereen Nachtrust & Stemming van Natuurlijk Presteren aanraden.

Nachtrust & Stemming is het eerste supplement waar ik makkelijk op in slaap val, en ook de hele nacht op door slaap.

Een echte aanrader!!!

Natuurlijk Presteren

Denise Kruis

Aangezien mijn moeder van 83 s'nachts geen oog dicht meer deed ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. Kwam toevallig "natuurlijk presteren" tegen.  Ze is erg tevreden en kan nu eindelijk snachts goed slapen. 


Zo nu en dan wordt ze wakker maar ze valt daarna vrijwel weer inslaap. Ik zou dit product iedereen kunnen aanraden. Goede producten, leuk en vriendelijk personeel die je netjes te woord staan.

Natuurlijk Presteren

Klaske Kuipers

Ik gebruik al tijden de producten Premium Multi en Ultra Omega 3. Ik ben erg tevreden over de producten en ik merk dat ik veel meer energie heb. Wanneer ik wat gestrest ben en moeilijk in slaap kom, gebruik ik Ontspannen+. 


Dit product helpt mij echt tot rust komen, waardoor ik weer lekker slaap.

Super blij ben ik ermee, en ga ook zeker vaker bestellen. Ook vind ik het super fijn dat ik altijd terecht kan bij natuurlijk presteren voor allerlei vragen en adviezen! 

Natuurlijk Presteren

Jetty Boons

Bekijk onze artikelen over natuurlijke voedingssupplementen

Cookies.