Ontstaan uit passie,

Geperfectioneerd met wetenschap

Het supplementenmerk waar natuur, kennis,

vakmanschap en kwaliteit samenkomen.

Even voorstellen...

"Ik ben Jochum Smid, oprichter van Natuurlijk Presteren en Biobased Chemicus. Al mijn gehele leven heb ik diepgaande interesse in gezondheid, voeding, wetenschap en biochemie. 


Ik zag dat er maar weinig kwalitatief goede voedingssupplementen op de markt waren tegen een eerlijke prijs. Toen heb ik besloten mijn kennis en ervaring in te gaan zetten om de allerbeste supplementen te ontwikkelen."

Het begon in 2018...

"Na mijn studie tot biobased chemicus begon ik met het ontwikkelen van mijn allereerste product. Dit was een product ter ondersteuning van het concentratievermogen speciaal voor studenten en ondernemers.


Na eindeloos onderzoeken, testen en optimaliseren was mijn allereerste product geboren: Concentratieboost. Ik was zo overtuigd van de werking van het product, dat ik de eerste 50 zakjes gratis weg gaf aan allerlei mensen.


Daarna ging het als een lopend vuurtje. Mensen waren super enthousiast over de werking, vertelden het hun vrienden en al snel had ik klanten door heel Nederland."

Ook kwamen we wat later op de radar op de radar van RTL...

Uitbreiding...

"Ik vond het echt geweldig dat mijn klanten zo enthousiast waren over het product en dat het hun echt hielp om zich langer te concentreren. Geheel op natuurlijke basis, zonder nare bijwerkingen. 


Met die visie in het achterhoofd zijn we steeds verder gaan uitbreiden met allerlei nieuwe, wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen met veilige ingrediƫnten. Inmiddels hebben we meer dan 30 producten voor allerlei doeleinden.


Uitbreiden is leuk, maar dat gaat bij ons nooit ten koste van onze persoonlijke, klantgerichte aanpak. Dat vertaalt zich momenteel in een 9.4 gemiddeld uit 3000+ beoordelingen via onafhankelijk platform WebWinkelkeur. En daar zijn we super trots op!"

Onze missie...

"Meer dan de helft van Nederland is momenteel chronisch ziek. Dit is de afgelopen decennia explosief toegenomen doordat we gemiddeld veel ongezonder zijn gaan leven: minder bewegen, bewerkt eten en meer stress dan ooit tevoren. 


Ook krijgen we meer troep binnen dan ooit tevoren: pesticiden, weekmakers, uitlaatgassen, zware metalen, additieven, herbiciden, verslavende medicijnen en hormoonverstorende stoffen.  


Met onze tips en adviezen omtrent gezondheid in combinatie met ondersteunende voedingssupplementen, hopen wij Nederland iedere dag een stukje gezonder te maken."