Glidkruid met L-theanine: Een gouden combinatie
20 februari 2019 
2 min. leestijd

Glidkruid met L-theanine: Een gouden combinatie

Glidkruid met L-theanine is een combinatie van natuurlijke voedingssupplementen die steeds populairder wordt. Het is een wereldwijd bekende combinatie en er worden ook steeds meer wetenschappelijke studies naar gedaan. Kortom, het wordt steeds bekender maar er is nog weinig informatie over te vinden. Nou, dan ben je hier aan het juiste adres… In dit artikel leg ik je uit wat Glidkruid met L-theanine nou een gouden combinatie maakt!

Waarom is Glidkruid met L-theanine een gouden combinatie?

Eerst even een heel klein stukje theorie, want ik snap dat je je afvraagt: Wat is Glidkruid? En wat is L-theanine? Ik zal het heel kort voor je uitleggen:

  • L-theanine: een natuurlijk aminozuur dat voorkomt in groene en zwarte theebladeren. Dit stofje zorgt in thee voor de karakteristieke, bittere smaak.
  • Glidkruid: een plant met kleine paarse, witte, blauwe of roze bloemetjes die in een tros groeien. Vooral Blauw Glidkruid wordt vaak in combinatie gebruik met L-theanine. De werkzame stoffen zijn vooral te vinden in de wortel van de plant.

Het zijn dus twee producten die gewoon in de natuur voorkomen. Blauw glidkruid (ook wel Scutellaria galericulata genoemd) is zelfs in Nederland en Vlaanderen te vinden. Maar… Genoeg theorie. Waarom is Glidkruid met L-theanine nou zo’n gouden combinatie?

1. Optimale ondersteuning van het concentratie- en leervermogen*

Bij Natuurlijk Presteren hebben we Alfa Focus ontwikkeld, waarin de gouden combinatie van Blauw Glidkruid en L-theanine verwerkt is. Naast Glidkruid en L-theanine hebben we ook vitamine B3 en biotine toegevoegd. Deze krachtige combinatie van natuurlijke supplementen ondersteunt het concentratie- en leervermogen.

2. Goed voor het geheugen en de focus*

Herken je dit? Je krijgt een taak die je eigenlijk helemaal niet leuk vindt om te doen, maar toch moet je hem uitvoeren (van je baas bijvoorbeeld). Erg vervelend… De combinatie van Glidkruid met L-theanine, vitamine B6 en Biotine draagt ook bij aan de focus én is het goed voor het geheugen*. Ideaal toch, jezelf uren moet concentreren?

3. Draagt bij aan een heldere geest en de stemming*

Weet je waarom je vaak te weinig focus hebt? Nou… Omdat je er niet bij bent met je hoofd. Een niet-heldere geest is een van de meest voorkomende oorzaken van het hebben van weinig focus. De combinatie van Blauw Glidkruid met L-theanine, vitamine B6 en Biotine draagt bij aan een heldere geest* én een goede stemming*. Kortom, een hoop voordelen dus!

Alfa Focus

Studenten, scholieren, ondernemers en mensen met kantoorbanen… Iedereen kan wel eens een steuntje in de rug gebruiken. Het behouden van een gezond leervermogen, geheugen en concentratievermogen is namelijk essentieel om productief te zijn. Maar hoe kom je nou aan Glidkruid met L-theanine?

Precies…. Alfa Focus bevat het Blauwe Glidkruid samen met L-theanine én de twee extra vitamines die wij toegevoegd hebben: Biotine en Vitamine B3. Door deze extra toevoeging van Natuurlijke vitamines is deze formule uniek in zijn soort & vele male effectiever dan Glidkruid en L-theanine alleen.

Meer informatie over dit product vind je hier >>

*) Deze gemaakte claims zijn op basis van vitamine B6 en Biotine.

Over de schrijver
Lars is biobased chemicus en heeft een onuitputtelijke interesse in voeding en wetenschap. Daarnaast verdiept hij zich graag in persoonlijke ontwikkeling en vind je hem regelmatig in de plaatselijke sportschool.
Reactie plaatsen