4 Goede Momenten voor onze Green Juice
18 april 2019 
1 min. leestijd

4 Goede Momenten voor onze Green Juice

Wij krijgen vaak de vraag van onze volgers, wanneer je de HealthBoost Green Juice het best kunt drinken. Dat is natuurlijke een vraag, waarop het antwoord voor iedereen anders kan zijn. In dit artikel benoemen we 4 goede momenten voor een lekkere Green juice!

1. Als ontbijt

De meeste mensen drinken de HealthBoost Green Juice tijdens het ontbijt. Het sapje bevat slechts 25 kcal, waardoor je het met een gerust hart kunt drinken naast je ontbijt. De green juice dat helpt bij het verminderen van vermoeidheid* en activeert de natuurlijke energie in het lichaam*. Veel mensen hebben wat moeite met “opstarten” en daarom is deze groene vitaminebom de ideale manier om de dag te beginnen. (* = claim ascorbinezuur)

2. Voor het sporten

Sporten is erg gezond! Door een Green juice te drinken voordat je gaat sporten, geef jij jouw lichaam direct een flinke dosis vitaminen, mineralen en antioxidanten. De vitaminen helpen energie vrij te maken uit voedingstoffen en de antioxidanten beschermen de lichaamsweefsels tegen vrije radicalen, die kunnen ontstaan tijdens het sporten. (* = claim ascorbinezuur)

3. Als avond “snack”

Veel mensen hebben ’s avonds een enorme trek, zeker als je wat later naar bed gaat dan de gemiddelde mens. Een zak chips of een schaaltje pinda’s ligt vaak erg voor de hand. Maar probeer het te houden bij een gezonde snack. Een aantal van onze volgers eet ’s avonds bijvoorbeeld een hele komkommer in combinatie met een Green Juice. En geloof me, dat stilt de honger wel.

4. Vóór de 4-uur dip

4 uur cup-a-soup?! Of toch een Green Juice? De tweede optie is een stuk gezonder dan de eerste in ieder geval. Rond 4 uur kun je jezelf wat futloos gaan voelen, zeker wanneer je een kantoorbaan hebt. Waarschijnlijk heb je al sinds de lunch niet meer gegeten, waardoor je al wat trek begint te krijgen. Een vitaminebom met een lekkere dosis vezels, kan je helpen om dat laatste uurtje toch nog energiek en voldaan door te komen.

De HealthBoost Green Juice kan op ieder moment

Er is geen goed of fout moment om dit heerlijke groene sapje te drinken. Het belangrijkste is dat je de voedingsstoffen binnenkrijgt en er lekker van geniet. Ben je benieuwd naar ons product? Klik hier om dit groene sapje te bekijken in de webshop >>

Green Juice Korting

Over de schrijver
Jochum Smid is biobased chemicus en heeft zich volledig gespecialiseerd in de orthomoleculaire voedingsleer. Hij ontwikkelt en selecteert de voedingssupplementen bij Natuurlijk Presteren en heeft een passie voor biohacking, wetenschap en gezonde voeding.
Reactie plaatsen