Wat is de Voedingswaarde (kcal) van onze Green Juice?
18 april 2019 
1 min. leestijd

Wat is de Voedingswaarde (kcal) van onze Green Juice?

Dat een HealthBoost Green Juice super gezond is weet inmiddels iedereen al wel. Maar hoeveel calorieën bevat zo’n Green Juice nou eigenlijk? En welke andere nutriënten zitten er nog meer in naast de flinke dosis vitaminen, mineralen en antioxidanten? In dit artikel gaan we dit verder toelichten.

Calorieën in onze Green Juice

Onze Green Juice bevat verrassend weinig calorieën. Met slechts 25 kcal per sapje, past ons groene sapje in poedervorm in ieder dieet. De 25 calorieën in ons product zijn voornamelijk afkomstig uit wat koolhydraten, eiwitten en een héél klein beetje vet. Hieronder vind je de voedingswaarde van één portie (10 gram):

Vetten – 0,26 g 
waarvan verzadigd – 0,01 g
Koolhydraten – 2,22 g
Waarvan suiker – 0,52 g
Eiwitten – 1,61 g
Vezels – 3,61 g
Zout – 0,03 g

Alle ingrediënten in ons product zijn natuurlijk. Ook de aanwezig suikers in het product zijn van nature aanwezig in de extracten en zijn dus niet van synthetische oorsprong. De smaak hebben wij zo natuurlijke mogelijk gehouden door middel van een natuurlijk citroen extract, een vleugje groene thee en klein beetje natuurlijke Stevia. Jammie!

De ideale start van de dag

Deze groene smoothie in poedervorm is de perfecte aanvulling op het ontbijt. Doordat dit sapje nauwelijks calorieën bevat, kun je het gewoon combineren met je normale ontbijt. Het helpt om de natuurlijke energie in het lichaam vrij te maken, waardoor je vol energie kunt beginnen aan de dag!

Green Juice bestellen

Onze groene juice is één van de meest complete formules op de Nederlandse markt. Ook heeft onze juice als een van de weinige ook nog eens een lekkere smaak, waardoor je iedere keer weer uitkijkt om je sapje op te drinken. Klik op onderstaande afbeelding om onze HealthBoost Green Juice te bestellen!

HealthBoost Green Juice Bestellen

Over de schrijver
Jochum Smid is biobased chemicus en heeft zich volledig gespecialiseerd in de orthomoleculaire voedingsleer. Hij ontwikkelt en selecteert de voedingssupplementen bij Natuurlijk Presteren en heeft een passie voor biohacking, wetenschap en gezonde voeding.
Reactie plaatsen